RuveydaYasin Hazal12 benim de öyle 29+2 im akıntı var bir de ıslaklık oluyor su gibi artık şüpheye düşmeye başladım günde 3 yada 4 tane iç çamaşırı değişiyor
Ebrusema Hazal12 çok normal hemen hemen her hamilede olan belirtiler. Zaten olması normal ilerlediğini gösterir. Bu konuyu doktorumla konuşmuştum o zaman aydınlandım 🥰
Emelzeynep Bende 28+3 haftadayım aynı şekilde sürekli akıntı ve ıslaklık günde 4-5 sefer iç çamaşırı değiştiriyorum devamlı makineye atıp yıkayıp ütülüyorum
Ftmklbk Hazal12 bebek idrar torbasına baskı yapıyor olabilir. Pozisyonundan dolayı tam torbanın üzerinde de olabilir
Ebrusema Hazal12 hayır sakın tedirgin olmayın hatta olmaması sıkıntı birde tabi renk önemli işte çok koyu renkse onu biliyorsunuz zaten 🥰💖 sağlıklı doğumlar dilerim 🙏😘
Dry34 Akıntı bende de olmaya başladı yeni gebeyim bende . Bekarken ve hamile kalmadan önce hiç akıntım olmazdı benim. Yani açıkçası böyle iç çamaşır herdaim temizdi 😀 şimdi günde 2-3 kez değişme ihtiyacı duyuyorum bende doktora gidince soracağım bakalım 🤔