Aysununannesi Akile3333 ayyyy bu gece uyuyamazsınız siz şimdi diyeceğim ama muhakkak uyumaya çalışın uykuya hasret olacağız çünkü 🙈
bukabu Aysununannesi ben 35+6′ yım daha cıldırıyorum ya :) planlı sezaryen olcam 21 gün kaldı bugün ama geçmek nedir bilmiyor kiiiii hareketler de azalıyor gibi geliyor her günüm endişe 🤣
Aysununannesi bukabu büyüdükçe azalıyor evet gerneşmeleri hissetmeye başlıyorsunuz.o da baya cam acıta biliyor yaramazlar 😌
Bsra06 Cuma günü doğum tarihi alcaz onumuzdeki hafta içi sezeryan sayılı günler kaldı 37+5 2.gebeligim
Aysununannesi Bsra06 benimde 2 ci gebelik o yüzden baya rahatım tecrübe olduğu için insan daha bi rahat oluyormuş gerçekten ama ben ilk çocuğumda kızımda hiç hatırlamıyor son zamanlarda gün saydığımı ne garip 😂😂😂
Kbras Aysununannesi Brnım 38+2 persembe gunu sezeryanım var heyecan korku bi arada allh hepımıze saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın🙏
leylosule Aysununannesi 37+0 kilosu önde gittiği için bir hafta on güne suniyle başlatalım dedi doktor. Bi heyecan bastı endişe korku da bir yandan
Derya1453 Gebeyim yürüyüş yapıyorum Suquat yapıyorum sonuç yine bir şey yok son günler gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor her an sancı gelcek suyum gelecek diye düşünmek yıpratıyor
Derya1453 Aysununannesi yarın kontrolüm var haftaya çarşambaya kadar bekleriz dedi ama en sonunda nasıl yapacağımızı konuşmadık yarın bir şeyler der diye düşünüyorum
Gebeyim Derya1453 aynn aynn bi agri oluyo aha diyorum korku oluyo ama bi an oncedr olsun istiyorum ikinci normal dogumum ama yine korku cok
Ates2020 Aysununannesi Cuma’ya sezeryan olacağım ilkim normaldi vajinal varisten dolayı risk oluştu sezeryana döndük. Kilosu kaç bebeğinizin
Derya1453 Gebeyim benim ilk daha çok korkuyorum .Size cevap yazdıktan sonra kanamam oldu hemen hastaneye geldim 1 cm açıklığım var ama sancı filan yok sizde böyle olmuş muydu ilk doğumda
Derya1453 Gebeyim doktorum daha muayene etmedi ama kanama olunca çok korktum ben suyum gelir diye düşünüyordum kanama olunca korktum