yunusemreninannesii Kızlar merhaba ya Allah rızası için bir hastane çıkışı arıyorum ama beyaz olmasın ya alan bilen duyan varmı buz mavisi olsun 10 lu set üzerine nakışlı beyazlar yıkanınca mafoluyormuş
Emineerd yunusemreninannesii beyaz aldım hiçte mahvolmadı ☺️ Haatta beyazın üstüne siyah işlemesi ve kanatları vardı 😅🥰
may2021mother yunusemreninannesii beyaz üstüne pembe yaptırıyorum bende yıkarken mendil atacağım sorun olacağını sanmıyorum çok işe yarıyor mendiller
kiiraaz yunusemreninannesii baskıyı anlarım da nakış neden mahvolsun ki? Bence nakıştan yana kullanın tercihinizi..
yunusemreninannesii kiiraaz yok şunu demek istedim beyazlar yıkanınca tuhaf oluyor diyor herkes kafam karışıyor aynen nakışlı düşünüyorum bende birse aşırı gereksiz pahalılar ya
may2021mother yunusemreninannesii renkleri geçirmeyen mendiller var çamaşır makinesine atılan onlardan diyorum . Bi çok rengi aynı anda yıkayabiliyorsun makinede
Damlaltinay yunusemreninannesii kuzum nasıl görmezsin site tamamen isimli hastane çıkışı üzerine kurulu 😃 uniqon.com
kuselcin kiiraaz damla dizayn var instagramda ben kapı süsü takı yastığı isimli tulum lohusa seti bebişim için taç ve ayakkabı yaptırdım toplam 250 tl tuttu ve geçen gün yıkadım hiç bi şey olmadı beyazdı☺️☺️
Dilekcnkn yunusemreninannesii Lcw’nın ürünleri çok güzel ne renk solması ne küçülmesi hiç yaşamadım bugüne kadar ama beyaz standart bir renk ben kötü olacağını düşünmüyorum nakışlı olanlar ise güzel bir ütü ile miss gibi olur 😊
may2021mother yunusemreninannesii K2r nin colour catcher adı. Kırmızı kutuda genelde migrostan alıyorum ben 10 lu 10 TL. Hatta indirime girince stok yapıyorum . Yeni aldığım kıyafetleri yıkarken çok işime yarıyor .