Minerva26 aselsmom bence test yap pozitif çıkarsa hemen doktora gidersin ve kanamanı kesmesi için ilaç verir düşük önleyici. Benim kahverengi akıntı şeklindeydi progestan yazdı sonra kesildi.
aselsmom Minerva26 yaaa akıntı var ama adetten daha az mesela adetin ilk 3 günü 3-4 tane ped değiştirirken bu akıntıda akşama kadar 1 tane ped dolmuyor
kucuktosbik27 aselsmom bence siz en kısa zamanda test yaptırın pozitif te çıkabilir ona göre bir doktora görünün düşük tehlikesi olabilir olmazsada bir doktora görünmüş olursunuz
kucuktosbik27 aselsmom bence süreyi hiç uzatma belki gebesin ve önlem almadığın için bebeğini kaybediyorsun yerinde olsam doktora gidersim yarın ilk iş ki ben adet olacağım gün test yaptım hamile olduğumu öğrendim 4 haftalıktı kan tahlilleride doğruladı hiç lekelenme kanama olmadı olursa kesin gel dedi doktorum. Sen durumunu daha iyi bilirsin tabi hamile kalmayı planlamıyorsan bir sıkıntı yok ama planladığın halde boşluyorsan doktora gittiğinde sana düşük yapmışsın demesini istemezsin diye umuyorum. Normalde bu şekilde konuşmam genelde pozitif bakarım ama sen hem hamilelikten şüphelenip hem kanamaları ciddiye almayınca biraz gerdin beni kusura bakma lütfen
aselsmom kucuktosbik27 aslında doktora gitmek istiyorum ama virüs var hastaneler kalabalık ondan korkuyorum ama bı çaresine bakacağım benide artık tedirgin etmiyor degil
kucuktosbik27 aselsmom özele git imkanın varsa canım ben 7 aydır her ay kontrole gidiyorum 1 kerede devlete gittim maskeni tak dezenfektan al hiçbi yere dokunmadan dokunursanda dezenfektan ile önlemini al zaten kan tahlili yaptırcaksan sağlık ocağına yaptırabilirsin sabah devlette hemen sıra bulabilirmisin bilmiyorum brn bulamadığım için özelde başladım öyle devam ettim
aselsmom kucuktosbik27 eşimle bu konunun artık beni rahatsız ettiğini ve gidip kontrol olmam gerektiğini konuşup birlikte bı gitmek istiyorum olmadı dediğiniz gibi sağlık ocağına giderim
kindersurprise aselsmom benim de öyle olmuştu kahvemsi leke gelmişti ama adet olmamıştım gecikmenin 7.günü akşamı kan verdim 253 çıkmıştı canım sen de bence bir kan ver hamileysen bugün bile çıkar bence
aselsmom kindersurprise şuan evde değilim kaynanamlarda kalıyorum eve gidince bı çaresine bakacam giciklandirdi beni güzel sonuçlar olursa buradan paylaşacağım
aselsmom ayse1205 evet canım kan verdim negatif yumustalikta biraz yağlanma çıktı hormon testim temiz çıktı çok şükür doktor folik asite başlattı beklicez bakalim bu kanamayida adet olarak saymami korkulacak birşey olmadığını söyledi
Min_demirkol aselsmom hamile kalmadan önce ki ay 3 gün gecikti, bir iki gün kahverengi akıntı oldu sevindik yerleşme kanaması olabilir diye, kan verdim sonuç çıkmadan adet oldum hüsran. Bir sonra ki ay hamile kaldım