Muhes08 11 haftalık gebeyim dünden beri ara ara karnımda bir ağırlık hissediyorum sanki batma gibi mi ağırlık gibi kasık karın ağrısı gibi his var, kötü birsey yoktur dimi…
Guzl Muhes08 merhaba canım bende 12 haftalık oldum bugün bu aralar bende de var karın ağrısı ama tam olarak nasıl bir ağrı tarifini bile yapamıyorum sanırım normal 🤔
Ddmbcglu Muhes08 benımde oluyordu hele öksürünce hapşırınca aşırı oluyordu ama normaldede agrıyordu yer yapıyo demişti doktor çok normal 20 haftalık hamileyim hala alt tarafta kasıklarımda ağrı oluyor hala normal diyor ama tabi sen gene gittiginde sor doktoruna canım
Muhes08 Guzl üst bölgede mi peki yoksa alt kasığa yakın bir bölgede mi , bende tarifini yapamıyorum ara sıra batma şeklinde oluyor sanki …
Blablabla Üstlerdeyse eğer doktorum hamilelikle ilgisi olmaz dahiliyeye gitmen gerekir demişti aklınızda bulunsun. Mutlaka sorun doktorunuza. Benim de 19. hafta yine başladı ama alt taraflar Cumartesi randevumda soracağım tekrar. Ağrı önemli olabilir danışmamazlık etmeyin.
Muhes08 Blablabla alt tarafta ya kasık bölgesinde gibi sürekli süren agrı değil ama oturup kalkarken yürürken batma gibi bir his benimde 10 gün sonra randevum var beklesem mi gitsem mi bilemedim kanama leke yok şükür
Blablabla Muhes08 kasıkta değil benim yukarıda. Bende aynı şekilde başka sıkıntı yok diye bekliyorum randevuyu. Ama bilmiyorum tabi doğru mu yapıyorum.