firdevs__tozgun 23 haftalık hamileyim afedersiniz ama tuvalete gittim aniden koyu renkli bi kan boşaldı kasıklarım çok agrıyo başına gelen varmı
Meless firdevs__tozgun lütfen panik yapmadan doktora gidin allahın izniyle hiçbir şey olmaz inşallah bol bol dua edin
firdevs__tozgun esra556141 yok evde yazmıştım ama gittim önceden kanama olmuş ama sonra dışarı atılmış öle dedi doktor bebeğimde bende iyiyiz çok şükür 🤲
firdevs__tozgun Meless allaha şükür bebeğimde bende çok iyiyiz hiç bişey olmadı önceden kanama olmuş ama bakterilerle şimdi atılıyomuş dışarı öle dedi doktor
sedamom Umarım bebeğinizde sizde iyisinizdir, haftalarımız aynı. sonuçtan bizide haberdar ederseniz seviniriz🙏🏻
firdevs__tozgun sedamom korkulacak bişey yokmuş canım önceden kanama olmuş ama bakterilerle birlikte yeni atılmış dışarı bebeğimde bende çok iyiyiz allaha şükür 🤲
firdevs__tozgun Morperi gittim canım bişey yokmuş önceden kanama olmuş ama bakterilerle birlikte yeni atılmış dışarı bebeğimde bende çok iyiyiz🤲
esra556141 firdevs__tozgun iyi çok şükür çok sevindim sizin adınıza sağlıkla bebeklerimizi kucaklarimiza alırız inşallah