Arkadaşlar bende dün sabah 8.40 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür.Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.sezeryan oldum .sabah 7 bckta yatisim yapıldı .8 bckta planlı sezeryan alındım .herkesin merak ettiği şeylere cvp vereyim öncelikle .sonda yi uyustuktan sonra taktılar.hicbirsey hissetmedim.spinal sezeryan oldum.belden iğne yapılırken de derin nefes aldım.sinek ısırığı kadar birşey hissediyorsunuz sadece .sonrası çok güzel geçti.ne acı ne cekistirme ne mide bulantısı ….hiçbir şey olmadı .10 dk geçmeden bebeğimi çıkardılar.oglumu.mis gibi bana bakıyordu .onu giydirdiler sonra tekrar getirdiler .mis kokusunu içime çektim.bebegim doktor kontrolüne gitti bende 20-25 Dk sonra çıktım.odamda bebeğimi bekledim.cok şükür bı sıkıntımız yok.bebegim hemen emdi ama göğüs uclarim yara oldu.nasil toparliycam bilmiyorum .hametan krem aldım ama.hemen faydası olurmu bilmiyorum.bebegim kucağından inmeyim sürekli memen ağzımda olsun istiyor😄bide artık uyusuklugum ve serumlarim bitti .bir saate kadar eve cikicaz.ama ağrım çok var.yurumeye lavaboya çok zor kalkıyorum.Kisacasi kızlar çok güzel bir duygu .umarım hepiniz sağ salim bebislerinizle çok daha güzel doğumlar yaşarsınız sorularınız varsa sorabilir siniz.Allah a emanet olun