Nuriye41- 14 haftalık hamileyim karnımın sol tarafında batma var. Sağa yatamıyorum o zaman daha çok batıyor kalkarken dönerken de öyle. Normal mi bilemedim kontrolüme de daha 2 hafta var. Aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Fadimeanne Nuriye41- geçmiş olsun canım benim de oluyor ptesi kontrolüm var benim de sorucam doktora 13+5 im bnde ve şuan da göbek altım ağrıyor uyuyamadım
Findikinannesi Nuriye41- nornal canim o haftalar da benim de öyleydi 20 hafta dan sonra geçmisti doktorum sıkıntılı bir durum değil demişti
jldpmk34 Nuriye41- benimde olmuştu, hatta korkmuştum, sancı gibi batmam oluyordu doktor Bi sorun olmadığını bebek büyüdüğü için rahmin de büyüdüğünü buradaki genişleyen bağların ağrı yaptığını söylemişti şu an 19 haftaligim geçti
Fadimeanne Nuriye41- inşallah hemen geçer canım ilk gebelikte yaşamadığım herşeyi bunda yaşadım resmen
Nuriye41- Fadimeanne benimde ilk gebeliğim sağlıksız olmuştu 1.5 aylıkken kürtaj olmuştum o yüzden hep bir panik halindeydim😢 rabbim hepimizin çocuğunu sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin
Fadimeanne Nuriye41- amin benim de bi tane var kurtaj 2 buck aylıktı bu 3. Gebeliğim harakrtlerini hissetmeye başlayınca rahatlıyor insan
Garfield06 Nuriye41- gaz sancisi olabilir benimde 2 gundur sol tarafim batiyordu rahatlayinca ortadan kayboldu ağri
Nuriye41- Fadimeanne çok üzüldüm 😢 evet hem rahatlıyor hemde çok güzel bir duygu inşallah bana da nasip olur