Gebekadin Arkadaslar merhaba ben 36+0 ım ve sezeryan olucam sezeryan günü alicaz bugun randevum var doktor gun alacağımızı söyledi acaba aranizda sezeryan olan gun alan var mi doktor ne gibi haftalrda veriyor gunu cok heycanliyim
morpella Gebekadin bende 36. haftada gittim gün vermedi haftaya veririz dedi cuma yine gidecem bu sefer verir inşallah kızıma kavuşmak için sabırsızlanıyorum 🥰
KardelenYB Gebekadin 39. Haftadan önce bir aksilik olmazsa bebegınız dursun gelişim içerde tamamlanması her zaman daha iyi bu arada neden sezaryen ?
Gebekadin KardelenYB ilk gebeligim sezeryan olduğu icin benim secimim degil biz normal olarak hazirlandik ilkinde 41 hafta bitmiti suni sanci alirken bebek hareketleri durdu kalbi yavasladi sezeryana almak zorunda kaldılar
Silacim45 Bende 35 haftayım doktor 5 nisana gün verdi. 39 haftadan önce bebeği alırsam ciğerlerindeki suyu atamayabilir ve küvezde kalır dedi onun için 39 hafta ciğer gelişimi için çok önemliymiş ☺️
Akile3333 Yarın 39 haftalık oluyorum ve sabah 7:00 sezeryanım var ondan önce sıkıntı yoksa vermiyorlar
gulfem_93 Gebekadin ben tam 37+0 haftalığım dünkü muayenede bir hafta sonrasına gün verdi canım 38+0 için. Ama bir sorun yok zaten 38 den sonra alınabiliyor illa 39u beklemiyorlar sorun yoksa ya da gelişmişse
Zhanaat Gebekadin Bende 37+3 hastalığım yarin sezeryan olacağım Allah hepimizi bir avazda kutarsin🙏 oglusuma kavusagim 🥰😇
sminas Gebekadin genelde 2 sezaryenler 39 beklemiyor 38+ da alınıyor 🥰 bizde günümüzü aldık bekliyoruz