Çok geçmiş olsun. Ben de senin gibi 33+4 teyim. Testim pozitif çıkalı 3 gün oluyor. Benim kadın doğum doktorum hemen kan sulandırıcı başlattı ve gerçekten iğneyi yaptıktan sonra biraz rahatlıyorum sanki. Bu hastalıkta pıhtı riski olduğu için kullanılması önemliymiş. Zaten normalde de gebelere veriyoruz zararı olmaz yararı olur dedi. İstersen bunu bir sor. Filyasyonculara sorduğumda onlar gerek yok falan dediler ama kadın doğumcuna telefonla falan ulaşma imkanın olursa mutlaka sor bence. Bir de benim ateşim yükselmişti. Ateşini mutlaka takip et 38.5un üzerine çıkarsa 112yi ara hemen dedi. Ateş bebek açısından problem olabilirmiş.müdahale edilene kadar daha da yükselip 39-40ları bulursa sıkıntı olur. O sınırı geçince çabuk artabilir düşsün diye bekleme ara 112yi dedi. onun dışında geçmesini bekleyeceksin yapabileceğin bir şey yok dedi. Günde 3 defaya kadar parol içebilirsin sadece dedi.
Bu süreçte meyve sebze ağırlıklı beslenmek daha iyiymiş. Hayvansal gıdalar hastalığı da besliyormuş. Tabi çok abartmadan dengeli beslenmeye çalış, bol ılık su iç ve sıvı tüket. bir de moral çok önemli. İlk çocuğum kapıma gelip anne seni özledim diye ağlıyor. O zaman kendimi tutamayıp ağlama krizine giriyorum. İnanın ateşim direkt 1 derece artıyor. Üzmeyin kendinizi inşallah geçecek. Her gün biraz daha iyi hissedeceğime inanarak ve kızıma kavuşmama 1 gün daha az kaldığına inanarak yatıyorum. İyi geliyor. Ayrıca 34te değil 38. Haftada da hastalanabilirdik. O zaman doğum olayı çok sıkıntıya girerdi diye iyi tarafından bakmaya çalışıyorum. Allah kolaylıklar versin hepimize.