damlaikan cnsmira canım bende geç hissettim tok karna bol su bide çikolata yiyip sol tarafına yat bakalım hissedebilecekmisin doktor öyle demişti
Zuhal2205 cnsmira 20 den sonra ara ara hissedememe durumu oluyomuş. Bende de oldu. Çok endişeleniyodum ama boşuna :) merak etme sende hissedersin
Senaa31 Aynı durumu ben yaşıyordum kuzum ben hiç doğru düzgün hissetmiyordum ailem korkma o daha küçük ayrıca uyuyordur hep dediler günlerce hissetmediğim oluyordur. Biz yorulduğumuz zama aynı şekilde onlarda yorulmuş. 23 haftalık daha bu hafta hareketlerini hissetmeye Başladım 👍🏽😍🤗 Çan’ını sıkma onlar daha çok küçük
Ummi 😌18 haftaligim bnde hic hissetmiyorum hep korku var icimde 😔arastryorm netten normal diolar kontrolumede dha var rabbim muhafaza etsin insaallah hissederiz bizde en yakn zamnda hissetmedmi insanin ici raht edmio
srpkse Ummi 20den sonra hissedersiniz ilk gebelikse kızlar.doktorlar genel olarak bunu söylüyor. Erken hissedenlerin ilk bebeği değil o yüzden veya çok nadir erken haftalarda hissedenler. Genel olarak 20den sonra net bi şekilde hissedebilirsiniz üzülmeyin
Elcnerdgn Canım bu kişiden kişiye değişiyor ben 18.haftadan beri tekmelerini hissediyorum kişiye göre değişir yani bu. Kilo durumun nedir bilmiyorum zayıf olanlar biraz daha erken hissediyormuş
Elcnerdgn cnsmira ben 46kiloyla hamile kaldım 53kilo anca oldum 22haftalığız dediğim gibi belki kilo da biraz etkileyebilir ama hissetmenize az kaldı eli kulağındadır bence ☺️