Anneyim11 merve-shnbs 11 hafta çok erken henuz 16. Haftadan öncesi kesin olmuyo bıze 12 haftada erkek gibi demisti 16. Da kesin kız dedi oyuzden bıseyler almayın bekleyin
merve-shnbs ftmlgz Demekki değişende var değişmeyende allah sağlıklı kucaklarımıza almayı nasip etsin
merve-shnbs Zeynep_adem58 Allah bağışlasın bizde o haftalara gelebilsek doktor randevu veriyor sanki hiç günler geçmiyor gibi hergün bir bahane bulup hastaneye gitmek istiyorum
dmrlesra merve-shnbs Açmadı demek ki hatta bir videomuzda doktor kız diyor 3 dk sonra aaaa erkekmiş dedi😂Prof.den tastik ettirdim artık kesin erkek😅
Kaanfatmasahin merve-shnbs 6.aya kadar bebeğime kız dedi doktorlar. 6aydan sonra kesin erkek olduğunu öğrendim 😊😊😊
Pelin__1 merve-shnbs yani biz gördük bacak arasını ama hala detaylıya beklemeyi düşünüyorum bir şeyler almak için 😅
Rbkny merve-shnbs 11+5 iken %90kız dedi doktorum degişmez dedi ama bakalım cuma günü randevuda tam net ögrenicez ama kız hissediyorum başından beride🌸
Atan Atan erkek bebeklerde cinsel organ kizlara gore daha gec olusuyormus emin olmak icin 16. Haftaya kadar bekleyin derim
hazal1991 Sincapannesi kesin demedi tabi ama yüzde de vermedi, biz baya inanmıştık ama kendimizi de 2 haftada baya alıştırmıştık 🙈
Sincapannesi 12 haftalığım 2 gün önce gittim kesin eminim kız dedi. Acaba değişir mi kafam karışmadı değil 😊
merve-shnbs Mirayse1 keşke 11 de tahmin yapmasalar madem doğru olmuyor 😀 ben şuan kızım olcak düşüncesine çok alıştım mesela