Ata-3101 Bizde dün gitti 12 haftalık erkek dedi. Hep içime kız doğuyordu. Rüyamda da kız görmüştüm. Sizce değişir mi?
merve-shnbs Ata-3101 Kordonu karıştırdıklarını duymuştum o aylarda ama benim doktorum erkekse 12 de net olur demişti.
irorkay merve-shnbs bana ancak 16 da söylediler ondan öncekiler benzetme oluyor çoğunlukla ama değişmeyen de var tabi
busbusssss 343434 peki kız diyen doktor devlette miydi özelde mi? İkinci gittiğiniz doktor devlet mi özel mi ? ☺️
mmek_2014 14 de yüzde seksen kız demişti. 17.haftada başka bir doktor yüzde yüz erkek dedi ve oglum oldu.
Minitontik merve-shnbs bana 12.haftada yüzde seksen kız hazırlıklara başlayın dediler. 16.haftamda erkek olduğunu öğrendim 😂😍
esinaltintaas merve-shnbs daha erken canım banada 12 haftalıkken yüksek bir oranla kız dedi sonra 17 de erkek gibi dedi detaylıya giricem onu bekliyorum 🤷
Arlex Yakamoz1325 Ben rüyamda hiç görmedim ama eşim erkek olarak görmüş bilmiyorum ben daha hamile kalmadan önce de teyzem kızım olacak diye görmüş
fatmArslan06 merve-shnbs Erkek belli ediyor kendini canm kızsa kızdır biliyorlar hele ozel hastaneyse makinaları daha net olduğu icin hemen anlıyorlar
Atan Atan erkek bebeklerde cinsel organ kizlara gore daha gec olusuyormus emin olmak icin 16. Haftaya kadar bekleyin derim