ATC _RainBow ayy şimdiye kadar böyle bişey duymadım reyap hastanesinde inşaallah ta yoktur bende 33+4 oldum suyu fazla ve iri bebek erken Doğum olabilir ya da sezeryan olabilir bakalım ne zaman dogucak
_RainBow ATC hayırlısı neyse o olsun inşallah canım zamanında gelsin bebişlerimiz yaklaştıkça çok korkuyorum surat beş karış evde dolaşıyorım 🙄hep sinirliyim 😭
Saracn Ben hiç sanmıyorum bu adamlar epidurelden bile 700 lira alıyor bir uyuşurmaya 600 lira almaZlar gerçi yarın sorup size bilgi veririm kızlar burasa doğum yapan normal doğum yapanlarda oldu öyle bir durumda onlarda söylerdi heralde
seval34 _RainBow evet hem reyapa hemde devlete gidiyorum reyapta dogum fiyatları uçmuş belki devlette doğururum burak bey doktorum
_RainBow seval34 bende bedia zeynepe gidiyorum çok memnunum özelde olsaydı hiç tereddüt etmezdim kendisine giderdim devlette özel oda vs onları en son konuşucam bana sezeryan günü vericek kafam atarsa orada düşünüyorum bende
Dunyammmmmmm seval34 çok enteresan ben Pazartesi konuştum 2500 normal 2950 sezeryan dediler bana da 🙄 SSKlıyım
ATC seval34 Dunyammmmmmm ayy herkese başka Bişi diyorlar bana da 2600 normal 2950 sezeryan fatura istemezsem 200 tl indirim demişlerdi iyice kendilerini rezil ettiler Reyap tan soğudum esencan da sürekli sezeryan falan diye söyleniyordum da hiç değilse saçma sapan durduk yere zam yapmıyorlar herkese farklı fiyat vermiyorlar 👊🏻
busrakorayeymen seval34 doguma zam gelmeyecegini soylediler 2950 olmasi lazim sezeryan konusun bu durumu.
seval34 Dunyammmmmmm canım gerçekten öyle dediler doktorunu cagirrsan 600 lira fark s9nra uyuşturup dikersek 600 lira yine farkekstra oda istersen 600 lira
seval34 Yilbasinda zam yapilyapılmamış güya kasımda olmuş bana gerçekten öyle dediler eşime tekrar sordum ben mi yanlış duydum diye amma gerçekten doğru normal 2450 sezeryan 3100 doktor gelirse 600 dikerken uyuşturma 600 odada ikigun kalırsan 600 sonra bi tane daha oda vardı adı bi tuhaf orayida 950 dedi
Dunyammmmmmm seval34 uyuşturup dikme ücreti 600 nedir ya epiduralle karıştırmıyorsun dimi canım ben epidural sordum 600 dediler normal Doğum için 🙄
seval34 Dunyammmmmmm yok hayatım eğer yırtığın olursa doktor dikis Atıyormuş ama sen uyuştur dik dersen paraliymis epidural değil bildiğin dikis
bktyldz Herkese farklı rakamlar. Ben daha konuşmadım bakalım bize ne diyecekler?? 30. haftadayım doktorumdan memnun olmasam ve az zaman kalmasa başka hastane araştırırdım. Hele şu normal doğumda yırtık olursa uyuşturma için 600 tl ekstra olduğunu öğrendikten sonra. Uyuşturmadan dikilebilir mi ki bu kadar saçma birşey yok. Hastanenin her şeyi ticaret olmuş. Yok dışarıdan organizasyon alınmıyor, yok fotoğrafçı alınmıyor bu kadar saçmalık olmaz. Ona ekstra buna ekstra, her şeye zam ....
Gizemozmutlu Civcivinannesi ablam ve kuzenim mesut beyde Doğum yaptı çok memnun kaldılar bende 19+ 4 günlük hamileyim bende mesut beyi düşünüyorum