summu O degilde hanimlar bu haftasonu gebe egitiminin yapilip yapilmayacagi ile alakali kesin bilgisi olan var mi? Arayan soran olmadi kayit aldilar sadece
ATC pinktime canım benim 1 kaç kere sırtı dönüktü yan duruyordu ya da biraz bekliyo sonra bi daha bakıyo bi daha bakıyo hep yüzünü gösteriyor uğraşıyor yani
Dnzonr pinktime yok ya ben en az 3 haftada bir giderim muayneye . Tahliller de denk gelirse arasa da öyle hiç Mi denk gelmedi ..bilmemdim valla ya sorucaam bir hafta sonra randevum var sizde renkli yokmu diyicem bilmiyormuş gibi..
merwerkan1903 Saracn ciddimisin canim ya ben 8.haftamdan beri mesut hocaya gidiyorum 35+6yim daha birkere bile renkli göstermedi bana😕
HatiCemre9095 merwerkan1903 neye göre hiçbir fikrim yok ama bende 7 aydır mesut beyleyim bu tarz şeyleri genelde talep üzerine verir işte dobblor de yüzünü gostermemisti sonra ultrasonda tekrar istedim gene göstermedi geçen gün nereida hanimda muayene oldum renklide baktı çok şaşırdım hatta görüntü alamıyorum ama telefonunuzla çekebilirsiniz demisti 9 aylıkken çocuğum net görüntüsünü yakaladık 😄😄
Saracn merwerkan1903 gerçekten mi bize ilk 17. Haftamızda gösterdi her gittiğimde de bakar renkliden bir kez dile getir renkli göremez miyiz diye çünkü iki tane başlık var biri siyah beyaz biri renkli
merwerkan1903 HatiCemre9095 gercektenmi ya yarin kontrolum war ısrarla söylüycem o kadar para weriyorum 8 aydir yani.zaten az kaldi heyecandan meraktan olücem 4lüde gordum kizimin yuzunu sonrasinda hic goremedim😕
Saracn merwerkan1903 detaylıda gördüğünüz gibi bir nebze ama çıktılar siyah beyaz ama yinede detaylıda ki gibi yanakları gözleri belirgin bir bebek gibi görüyorsun. Tabi bizim kız nazlı biz şimdiye kadar çok net yakalayamadık. Tercih etmemesi ses dalgalarındandır dokular karışıp bir süre sonra net görüntülenmiyor ve bebekte sesten rahatsız olup arkasını dönüyor
_RainBow Doktordan doktora değişiyor demek ki herkesin farklı demeki ki,doğumda iyi olsunda hastane doktor ben başka bişey istemiyorum takmayın sizde belkide talep etmeyince bakmıyordur onlarda,hepsi farklı doktor sonuçta 🤗
merwerkan1903 Saracn oh kuzucugum benim rahatsizmi olurmus yerim ben onu kiyamam ozaman 😕zaten 3 haftam kaldi dayanirim ozaman ama bir defa gormek istiyorum sadece en net 22.haftada gordum daha da goremedim hep renkli fotosuna bakiyorum kuzumun büyüttüm onunla yatıyorum resmen😊 kacinci haftaya kadar görebiliyoruz acaba renkli bugun 35+6oldum
Saracn merwerkan1903 sen yine talep et bence renklide görebilir miyiz diyr bir ihtimal belki gösterir kendini bebiş