pinktime _RainBow mehmet bey in de dikişine iyi diyolar sezeryan olanlar bir de memnunlarki sonradan gidip fotoğraf falan çektiriyolar diye düşünüyorum
pinktime Deletedmom308 ben sorduğumda etmiyoruz demişti sadece hastane fotoğrafçısıyla anlaşabiliyomuşsun
summu ATC bugün msj aldım gebe okulu ile alakalı. 1 aralıkta başladığına dair. hastaneyi arayarak rezervasyon yaptırmanız gerekiyor.
ATC Deletedmom308 bana gelmedi mesaj falan hiç randevu için mesaj atıyorlar ama gebe okulu için gelmedi
Dnzonr ATC Deletedmom308 banasa gelmedi bununla ilgili bir mesaj öğrenenler bizi de bilgilendirsin arkadaşlar nedir ücretli mi içeriği nedir vs ?
summu ATC ucretsiz oldugunu, 14-28 hafta arasi gebeligi olanlara 10:30 ile 11:30 arasi, 28-40 hafta arasi olanlara ise 12:30 ile 13:30 arasi 1 aralikta yapilacagini soyledi bayan.
ATC _RainBow yok kız benim belli değil nasıl olacağı ama bana da gelmedi çok merak ettim valla kızlar ne yazıyordu mesajda hele kopyalayın yazın buraya 😂
ATC summu aaa çok güzel o zaman gidelim kızlar ben yarın gidince iyice bi sorcam haberleşir hep birlikte gideriz 😂
summu Dnzonr 2 seans olacagini soyledi bayan ama tam olarak bilmiyorm. Ben 37 haftaligim icerigini sordugumda, lohusa bakimi dogum oncesi hazirliklar canta vs. gibi konulad saydi. Dogum ile alakali ne kdr bilgilendirirler bilemiyorum.
summu Gebe Okulu Eğitim Programımız başlıyor! 1 Aralık Cumartesi günü; 14-28 hafta gebelerimiz için 10:30-11:30 saatlerinde gerçekleşecektir. 28-40 hafta gebelerimiz için 12:30-13:30 saatlerinde gerçekleşecektir. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Bilgi ve Rezervasyon için;08504737777 Reyap Sağlık Grubu Sağlıklı Günler Dileriz. B001
Dnzonr summu Deletedmom308 Ben basınsan beri gidiyorum gelmemiş bana 😂 bayramlarda atarlar mesaj ama çalışıyoruz biz bilmem ne diye 😂😂. Ücretsiz diye belirtmemişler summu hanım ama siz aradığınızda sordunuz herhalde ?