_RainBow merwerkan1903 🧐diler hanım sizce nasıl yani bende gidiyorum ama tecrübe falan olarak duydunuzmu hastanede. Eşim erkek istemiyor 😂yoksa mesut hocaya gidicektim bende ama 🤔
ATC _RainBow çok iyi diler hanım 18-20 yıllık bi tecrübesi var çok tatlı bi doktor ben randevuları iple çekiyorum😊
merwerkan1903 _RainBow walla inanki bilgim yok sadece tek bildigim reyaptaki en iyi bayan dr gidenler cok memnun okydugum we duydugum kadarıyla.tecrubesi konusunda bilgim yok ama ona gidecek olsaydim onu da cok arastirirdim nerede calısmıs daha once oradaki memnuniyetler Falan 😂😂
_RainBow Diler hanımda iyi geliyor ilk biraz soğuk gibi geldi ama sonra alıştık benimde yapım öyle biraz önce tanımaya çalışıyorum o yüzden belkide. Mesaj falan attığımda ilaç yazması gerekince hemen atıyor,bende devlette yaptırıyorum testleri falan ama sezeryanda nasıldır artık nasip olursa görücz 😅
merwerkan1903 KucukVeAnnesi ewet canim ama bana neden yazdin anlamadim ben sormadim sanirim karistirdın😊😊
_RainBow merwerkan1903 ben araştırdım ama var bir kaç yorum kötü olanda 😂😂geçmiş zaman öyle tlfon falan vermiş vermemiş kadınlarklubü var orda okumuştum ama bir iki tane onun dışında gene memnuniyet var kartal eğitim araştırmada falan çalışmış baya araştırdım 🤣 ama aşırı derecede çok kötü bir yorum bulamadım hayırlısı olsun diyorum 😁
_RainBow merwerkan1903 iyi doktorlar gerçekten ama niyeyse bu sefer bir korku kapladı beni. İlkinde öyle nereye savurdularsa gittim 😅ne belli doktorum vardı ne bir hastane araştırmada sezeryan oldum mecburi kanuniden şişli etfale salladılar beni kim kim belli değildi 😂şimdi niye böyle oldum anlamadım açıkçası 😂😧
merwerkan1903 _RainBow walla canim kadin dr olarak en iyisi hastanede.meryem hoca wardi ama o gitti.o olsaydi kesinlikle ona git derdim
pinktime merwerkan1903 kaçıncı haftadasınız acaba benimde doğumuma az bi süre kaldı mesut beyemi gitsem yeniden diye düşünüyorum.
merwerkan1903 pinktime 35.haftadayim canim ben.bence mesut hocaya gitmelisin derim sen kacinci haftadasin
pinktime @merwerkan1903 mesutbeyde doğum yapan birileri varmı etrafınızda sezeryan yada normal nasıl geçmiş memnunlarmı
merwerkan1903 pinktime inanki çewremde onda doğum yapan yok tanıdığım ama benim arkadaşımın arkadası o tawsiye etti o yüzden gittim bende.ama okudugum kadarıyla ozellikle sezeryan dogumlarda cok iyi dikis attigini agri acı olmadigini izin belli bile olmadigini söylüyorlar😊
Deletedmom308 merwerkan1903 aynen onu bende duydum ve instagram sayfasına baktım. Hep sezaryen doğum resimlerini koymuş
pinktime meltemerdem benimde bebeğim kilolu tedirginim.İlk doğumunuzmuydu kaçıncı haftada kaç kg doğdu acaba? Dikişiniz çok oldumu? Mesut beye gitmeyi düşünüyorum bende
_RainBow @adm sabitlese bizim başlığı bir hafta falan 😅doğum yapan varmı yokmu,reyapa gidenler falan iyice toplansak baya yazmışız bizde belki buluruz aradığımız cvpları 🧐
_RainBow merwerkan1903 mesut hocanın dikişi iyiymiş öylemi 😂belki mesai saati dışında bana denk gelir bellimi olur doğumda sezeryan planlı ama her an herşey oluyor 😂
merwerkan1903 _RainBow ewet canım dikişi iyiymiş😁😁ben mecburum sezeryan olmaya saglık sebeplerimden dolayı.hatta ondan dolayı cok panigim.kızım biraz fazla hareketli bazen öyle seyler oluyo ki korkuyorum dogum basladi zannediyorum valiba geliyo diyorum mesut hocayı da panikletiyorum😂😂😂
merwerkan1903 _RainBow allahtan hastane ewime asırı yakın yürüyerek 6-7dk aracla 2 dk falan.o yüzden rahatım aslında korkudan biryere gitmiyorum hastaneye yakın muhitler dısında😂😂😂