_RainBow ATC 😂bu ayda geçmiyor hiç,bendede mantarmı oldu ne oldu anlamadım doktor ilaç yazdı ama sivilce gibi bişy var kaşıntı var sinirlerim bozuldu çok alerjimi başka bişeymi hayırlısı 😢daha önce hiç olmadı böle bişey
simayinannesi Merhaba arkadaslar Nereida hanıma Sezeryan dogum yapan varmi? Bende onun hastasiyim . Ancak sezeryan dogum olacagim bel fitigindan ameliyat oldugum icin. Acaba gecmis donemde sezeryan dogum yapan varmi nereida hocaya reyap hastanesinde?
eymenimoglusum Balliba petek balkanli yapiyormus ama perinatolog degil doktorum altan cebeciyi onermisti gercektende muhtesem bir doktordu oraya gitmenizi tavsiye ederim onemli bir inceleme cunku.
ATC Balliba Altan Cebeci 550₺ ben medihaus hastanesinde yaptırdım perinatologa 365₺ memnun kaldım öneririm canım reyapta perinatolog yapmıyor
Dnzonr eymenimoglusum bana da doktorum Mehmet Alicik onu önerdi siz gittiniz mi kaç dakıka sürüyor ? Muayene ücreti ne kadar ve o verdiği numarayı arayarak randevu mu alınıyor ?
eymenimoglusum Dnzonr ben gittim 40 dk falan suruyor, bazi detaylari goremedi hatta 23.haftada tekrar gittim o bile 25 dk surmustu. 550 tl odemesi ama kesinlikle tavsiye ediyorum cok basarili bir uzman😊
pinktime Dnzonr 25 dakika falan sürüyo 600 liraydı sanırım.bu arada Mehmet beye mi gidiyosunuz memnunmusunuz?
Dnzonr pinktime evet hamileliğimin basından beri tavsiye üzerine gittiğim bi doktordu .. eğer seviyeli , dikkatli , ve gereksiz olan şeyleri buna gerek Yok diyen ve endişenizi dindirecek bi doktor arıyorsanız tavsiye ederim ..
ebrusen34 arkadaslar detaylı ultrasyonu ben devlette yaptırıcam sanırım 600 tl fazla geldi.mesut beye sordum olur istediğin yerde yaptırabilirsin onemli olan bana o sonuçları getir inceleriz dedi.devlette yaptıran varmı?benim bir arkadasım durumu iyi olmasına ragmen kuruş para vermeden yaptırdı çokta memnun kaldı.bende açıkcası bilemedim.yaptıran varsa bilgi verirse sevinirim
ttubaa Bende 20 haftalık hamileyim ve malesef daha doktorum belli değil esenyurtta oturuyorum ilk öğrendiğimde devlet hastanesiydi e yoğun oluyor doğal olarak olmazdı sonra medicanada ışık doktora gittim muazzam bir doktordur tartıyo ne yemen gerektiğini söylüyor sormadan anlatıyor çok ilgili ancak ssk olmayışı ve pahalı oluşundan medilife devam edim dedim ordada selda hanımı çok tavsiye ettiler ancak randevu alamıyorsun ki ahmete gittim ondada ben bişey sormadan cevap vermiyor ben istiyorumki kilomu tartsın beni yönlendiirsin kadınlara olan bi kasılma korkumda var erkeklerde de doğumda rahat edebilirmiyim konusu var
ebrusen34 ttubaa alo 182 yi 15 gün önceden aramamız lazımmıs.ben aradım bir ay sonra alamak istiyorum diye vermedi rendavu 15 gün kala arayın lütfen dediler.ptesi arıyıcam 15 gün sonrası için.bakalım alabilecekmiyim
ebrusen34 ttubaa esencana uygun dediler aradım 330 tl dedi.reyaptan 220 tl uygun ama yinede az para değil 330 tl de :/ ben şuan 20 ye giricem 2 gün sonra.10 günüm kaldı mecbur en kötü orda yaptırıcam gibi gözüküyor