nazol tugbaninmucizesi YANİ BENDE 2 DÜZEY ULTRASYONA GİRİCEM AMA 400 TL ONUN BAĞCILAR DEVLETTEN ALDIM DOGUMUDA BAŞKA YER ARAŞTIRIYORUM
merwerkan1903 nazol 400 tl değil bana da biri buradan aynısını söyledi bende hastaneye sormadan 100tlye başka yerde yaptırdım inanma sakın meğer 2li tarama testi 110tlymiş reyapta.boşuboşuna başka yere gitme canım.
nazol merwerkan1903 canım evet bende ikili testi 110 yaptırdı benim yaptırcagım 20-23 haftada yapılan ayrıntılı uktrasyon yani bebegin iç organlarına bakılan
summu merwerkan1903 sizin bahsettiğiniz 2 li test. 400 tl olan detaylı ultrason diye geçiyor. biribirnden farklı şeyler. bende 2 li testi 110 tl ye detaylıyıda 400 e yaptırdım Reyapta
tugbaninmucizesi merwerkan1903 aradim canim fiyat veremiyoruz dedi sadece muayene ücretlerini söyleyebilirim dedi
merwerkan1903 summu zaten ben de öyle yazdim canim.o yazan bayana cewap yazdim ben karıstırdın sanırım😊
Fridakahlo Bende geçen gün çağrı merkezini aradım 110 tl dediler Cumartesi günü yaptıracağım (yaptırmak ile yaptırmamak arasında kaldım)
ferideee tugbaninmucizesi ben yaptırdım tatlım 50 liraydı bide dr muayene ücreti 90 lira ödemiştim ama bagağı oldu benim yazın yaptırmıştım
ATC merwerkan1903 aynen bana da ayrıntılı ultrasonun fiyatını söylemişlerdi bunu söylemediler şaşırdım zaten mecbur orda yaptırcam sadece önceden ögreniyim demiştim😂