Neseyakut kaynana koca gorümce yaziları yazıliyo demedim demek istedigim sey bu tür bisey yazmadik demek istedim ama sen anlamak istedigin gibi okumussun tatlim bu kadar fewri olmadan dikkatli okumani tawsiye ederim ama anladigim kadariyla 2-3tane yazdigimiz seyi 30 tane yazdigina gore abartmayi sewiyorsun sanirim. ewet takipteyim arkadasim we okudugum bircok postta hep aynı üslupla yazmıssin.sakin ol tatlim gebelik dedikleri gibi bazi kisilerde sinir yapiyor demekki ama karsindaki de gebe bunu unutma cemkirirken😉 sadece seninn tabirinle "reyap zam"ile ilgili acılan postta(buarada hic üsenmedim 380 tane yorumun en basına gidip konuyu okudugumda sana ayrica anlam weremedim cunku haziranda acilmis bir post we hastanede dr onerisi ile ilgili açilıp herseyin konusuldugu bir post olmus we post sahibi dahil kimse bu duruma yada baska kisilere itiraz etmemis) bana we saracn ye çemkirdiğin yazilarin hemen altinda baska kisilerde oda susleme fotografci ws ile ilgili yorumlar yazmis ama ndense onlara birsey yazmamissin ilginc..
(buarada o okuyan arkadaslar yanlis anlamasin ben bu durumdan rahatsiz degilim) sanirim sen sadece bize takildın😊30 tane yazı yoktu sanırım sen gozünde abartıp büyüttün olayı.bu konuyu daha fazla dallandırıp budaklandirma taraftari degilim o yüzden yaw he he diyip birdaha yorum yapmamak üzere kapatıyorum bu konuyu😊😊