Babymomannesi Ebru0648 canım bende 38+5 im bende dün doktora gittim bebiş baya aşağı inmiş 1 cm açılma var nst azcık sancım çıktı perşembe tekrar gidicem evde squat yapıyorum inşAllah ilerler 🤲🏻 Yoksa suni alcaz sanırım
Ebru0648 Kızlaaar hastaneye geldim ben şimdi az önce tuvalete gittim ve afedersiniz peçeteye sildiğimde soluk pembe bi akıntım oldu nişan mı dün çatı muayenesi oldum sabaha kadar bişey yoktu daha yeni geldi o yüzden şüphelendim ?
Babymomannesi Ebru0648 bende dün çatı oldum dün gelmişti doktorda dün için gün içinde gelirse sorun yok ama yarın devam ederse gel demişti doktoruna sor canım
Ebru0648 Babymomannesi normalde hemen sonrası olabiliyor diye biliyorum ve ilk çatıda olmamıştı 2.ciyi oldum dün şimdi gelmesi beni bi düşündürdü hastanedeyim şuan ama sıra çok daha
Babymomannesi Ebru0648 aynen benimde ilk çatıda gelmedi dediğim gibi dün bütün gün geldi. Doktora girince söylersiniz nişan gelmiş olsa sancı ve ya su gelmediyse o kadar beklemekte sıkıntı yok nişan sadece bir işaret önemli olan su aslında ve sancı
Minnakkkk Nn20 amin inş 🤲🏻 Bol hareket ve yürüyüşle böyle olduğunu düşünüyorum çünkü hiç yatmadım hep hareket halindeydim
Babymomannesi Ebru0648 doktora girince haner verir misiniz 😅 merak ettim bende perşembe gidicem bi daha
Hmks @Ebru0648#136975501 cm açıklık ile ertesi gün tam açıklık olup normal doğum yaptım 🙏 açıklık 1 cm iken devlet hastanesini yatışımı verdi
AsumanTugce Hmks devlet Hastanesi’ne gidiyorum 1 haftadır 2 cm açıklığım var ama yatış vermiyor ya 4 cm açıklık olacak ya da düzenli ve şiddetli sancı diyor sancılarım var ama çok fazla çıkmıyor 50 70 arasında . Hangi hastane yatir verdi 40+1 im
pitircik2021 Gokceemrah ay işe yarıyor mu banyoda squat??? Kaç adet yaptınız mesela bi hedef verseniz keşke sayı olarak bizde deneyelim 😬
pitircik2021 Ebru0648 canım benim kalça ağrım oluyor alakalı mı bilmiyorum. Arada çatıya ağrı giriyor ve arada adet sancısı gibi bir ağrı oluyor ama uzun sürmüyor.. ben yürümeye çalışıyorum evde egzersiz yapıyorum pilates topuyla falan inşallah işe yarar çok bekletmez bebeğim
Ebru0648 pitircik2021 benimde aynı senin gibi oluyordu ve artık çatı ağrısı hiç geçmiyor açılmam olmuş 🤭
Kelebekanne48 Ebru0648 benim 40.haftada da 1 cm olarak kaldı .çok hareketli olmama rağmen Squat hareketlerini de yaptım suni sancı verildi 12 saatte 4 cm ilerledi Sezeryan istedim artık ağrıya dayanamadım.
Nn20 Minnakkkk 40+1 olduk dün baktı dr acıklık bir cm ama kanala tam anlamıyla yerleşmemiş bu şekilde neredeyse imkansız normal dogum diye olumsuz konuşunca üzüldüm açıkcası. Perşembe suni ile başlatacaklar inşAllah sizin gibi aniden birseyler olur