KartalMert 35+4 günlük sizce ne zaman kuaföre gitmeliyim şimdi gitsem doğuma kadar çıkar mi korkusu var bakarken lazere gitmiştim ikinci doğumunda çıkmaya başladı ama şuan kaç haftaliksin gitmem lazım nasıl yapsam bilemedim🙄
Ozlemakcay KartalMert ben de anne olan arkadaşlarıma sordum hep 36 itibariyle temiz kalmaya çalış dediler ben 30. Haftamdayım şimdi. Daha yeni yaptım ağdamı. 36. Hafta da yaparım bir de inşallah o günleri görürsek bence yeterli olur. Tabi bu sziin kıl yapınızlada alakalı benim çok hızlı çıkmıyor çünkü.
Hazal01 KartalMert ben bugün gittim canım 38+4 üm çarsamba sezaryen olacağım 38+6 da yani hiç de sorun yaşamadım
KartalMert Ozlemakcay kıla acayip takıntılıyım lanet olsun ki ağda dışında da bisi yaptiramiyrum şimdi yapsam ozmana kadar çıksa ağdanın almiycagi kadar olcak o şekil giderim gene jilete vuramam
KartalMert Hazal01 işte benim normal olacağım için her an olabilir hazırlıklı olmak için karar veremedim
Hazal01 Hazal01 KartalMert doktor size herhangi birşey dedi mi doğum kanalına girmiş erken gelebilir felan diye eğer ki böyle bir sorununuz yoksa 38+ 0 dan sonra takip edin hafif hafif yalancı sancı olduğu gibi gidin veya baktınız sancı felan yok 38 in sonuna doğru gidin kendinizi takip edin