Ayseguls Kızlar yeni uyandım. Midem bulanıyor. Kahvaltı yapıcam ama aklıma ne gelirse gelsin midem bulanıyor. Önceden bulantım kesilmişti şimdi sabahları yoğun bir şekilde oluyor. doktorum vitamin ve demir ilacı verdi onların yan etkisi olabilir mi acaba? Aynı durumu yaşayan var mı?
Faziletttt Ayseguls ahhh cnm ahhh bende aynıyım nolacak bilmiyorum gece uyuyamıyorum mide bulantısından kendime nazar ettim ya iki gün olmadı mide bulantısı sevinmiştim geçti diye 14+3 günlük hamileyim
Susamm Ben 19 haftalik oldum hala devam ediyor açıkçası ben de merak ediyorum ne zaman geçeceğini kusdugum bile oluyor
Ayseguls Susamm benim de uzun zamandır yoktu. Geçen gün çok soğuk su içtim gece uykumdan uyandığım gibi koştum tuvatte safra kustum. Şimdi de sabah iğrenç bir bulantı hissi var hala daha 🙇🏼♀️ inşallah geçerr zaten sıcak hiç çekilmiyor bu bulantı
Ayseguls Faziletttt ben de nazar ettim galiba seviniyodum. Hayır sıkıntı ne yiyeceğim ben şimdi. Aklıma ne gelirse gelsin midem kalkıyor karnımda açıktı😞 inşallah geçer gider artıkkk
Susamm Ayseguls aç karnina şu içmeyin o daha çok mide bulantısı yapıyor sabah kalkınca hemen kahvaltı yapın mide aç oldukça bulanıyor