Eeliff_ Duygular şelale üç haftalık öğrendiğim minik kuşum üçüncü trimestere girdi kıpır kıpır hareketler tekmeler sizler nasılsınız hanımlar nasıl geçiyor😌💐 https://imgyukle.com/i/NI2NRf Bu da günün hatırası umarım yükleyebilmişimdir
Kubra111 Eeliff_ bizim de son 92 🙏🏻 hayırlısıyla inşallah kıpır kıpırız bu aralar iyice hareketlendi 🥰
Mucizemmmmmmm Eeliff_ son 1 hafta kaldı hareketleri azaldı sertlesiyo artık ve biraz can acitiyo vurmaları ama olsun hareket etmezse biziklayip duruyorum valla😍
ikiponcik_annesi Eeliff_ son 80 200 günlük olduk bilee 🥰 sanki sonlara yaklaştıkça hiçmi geçmiyo ne 🤗 maşallah çok hareketli bi oğlum olacak nasip olursa 🥰🥰
Eeliff_ Mucizemmmmmmm deme deme pazar günü biraz az hissettim diye bi değişik ruh halindeydim bu gün yine formuna döndü kuzucum o kadar mutluyum ki😂
Eeliff_ ikiponcik_annesi yaa bitiyor bitecek resmen😅bizim ki de hareketli bi o kadar da inatçı geçen doktor çıldırdı yüzünü dönsün diye bacaklarını attı yüzüne doktor ısrar ettikçe üstüne bi de ellerini kapttı doktorum pes etti😅
ikiponcik_annesi Eeliff_ kızlar biraz nazlı olurlar ama annesi 😂 sağlıcakla alırsin kucağına inşallah canım 🤲