Temmuzz Ben devlet hastanesinfen aldım perşembe günü uçacağım 34. Haftamdayım. Doktordan istedim reçete üzerine ismimi soyismimi ve uçak yolculuğunda sakıncası yoktur yazdı. Kaşe ve imza attı. Bu geçerli olur mu yoksa farklı bir rapor mu istiyorlar.
Rukenkumsal Temmuzz bu geçerli sıkıntı Yok yanlız kağıdı istemezlerse 1-2 hafta az söyle yoksa sıkıntı yapıyorlar
ozlmmmm Temmuzz oluyor ya bana da öyle bir şey verdi ki sormuyorlar bile havaalanında ben ne olur ne olmaz diye aldım
Bahar54 Yurtdisina cikacaksan eger bir adet de ingilizce almanda fayda var sonra sikinti cikartiyorlarmis.
Efe39 ben havacıyım o iş öyle olmaz yani durum bildirir raporu veya uçabilir raporu diye ayrı a4 kağıda yazmalı şu kadar haftalık hamiledir isim soy isim rapor 1 haftadan eski olmayacak uçmasında sakınca yoktur diyecek, ne kadar zor yahu bunu yazmak. İç hat biraz daha esnek belki uçurur arkadaşlar takmazlar reçetede yazdığına, ama doğru değil yani bu uçurmasa uçurmaz!
Temmuzz Efe39 Doktordan istedim böyle verdi😡 zaten devlettende ne beklerdim zorla iş yaptırıyoruz tarihi bile ben söyledim atmasını.
Temmuzz Rukenkumsal teşekkürler reçeteye yazınca bilemedim sıkıntı olur mu olmaz mı. Birde gitmek zorunda olduğum bir yer sıkıntı çıkmaz inşallah🙏🏻
Bhrygz Vallahi bir prosedür uygulayana denk gelirseniz o reçeteyle asla uçurtmazlar.Hastanenin başhekimliğinden onaylı ve tarihli olarak verilen bir rapordur bu.32.haftamda bende almıştım.Raporu aldığınız tarih ve o tarihte kaç haftalık olduğunuz bilgisi tckn adınız soyadınız ve uçabilir durumda olduğunuzu belirtir bilgi olması gerekiyor.Umarım sıktınsız halledersiniz☺️
Efe39 Nurce Hangi Havayolu? Lufthansa farklı THY farklı. tam açıklayıcı yazmadım heralde 36 olmadan önce!! yani 35 +.... Son güne bırakmayın. Bu TK için.
Nurce Efe39 yok ben de THY İle uçacağım ..o halde son gün 35+6 oluyor yani öyle mi ..çok teşekkür ederim 🙏🏻🤗