Fener1608 Melos580 ben de aynı bir türlü olamadım hormon testi vericem ama inat etti gelmiyor bugün ilaç aldım gelsin diye bakalım
MomDad Seda344 hamile olduğumu 1 hafta önce öğrendim. Pazartesi İnşAllah kontrole gidecem. 6 haftalık olacak gidince İnşAllah görünür o zaman 🙏🏼
Dmndmn Sinemhuma Benim son adet tarihim 4 şubat.1 hafta önce evde test yaptım çift çizgi.Sonra kan değerlerine baktım Beta hcg 1450 çıktı tam 5 haftalık gebeyim şu an 🤗
MomDad yuksell07 betam ilk 250 idi 4 gün sonra kan verdim 1280 olmuştu. Pazartesi 6+1 olacaz doktora gidecez bakalım İnşAllah güzel haberler alırım canım 🙏🏼❤️
asliiyorgunn Seda344 merhaba bende dün gittim yolk sac oluşmuş dedi ama bebeği göremedim dedi endişelendimm ben. Size endişelenecek bir şey söyledi mi
Binnur54 Eylul_Masal eveet uzun süre ayakta kalınca mesela yemek yaparken oluyor kasıgımıda ara ara giriyor ağrı bence endişelenecek bişey yok bize orda oldugunu gösteriyor minnağımız 😻🤩
Seda344 asliiyorgunn bana herşey güzel yolunda. Sağlıklı dedi. 27 martta gidicem. Kalp sesini duymaya. 8 haftalık olacak