1hamis1bebis Merhaba güzel anneler emojilerimden bellidir ruh halim 😂😂 38+5teyiz suyum gitgide azalıyormuş o yüzden doktorum doğumu başlatalım dedi 🤷🏻♀️ Nolursunuz dua edin bazen çok paniğim 😪🙏 Perşembe başlatalım dedi rahim ağzını açan bir ilaç varmış onu yerleştiricek alttan 🥵
Hazal01 1hamis1bebis benim de çarsamba sezaryenim var 2. Olmasına rağmen çok değişik duygular içerisindeyim kalbim bi değişik Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Ortmenanne16 1hamis1bebis Çarşamba günü de benim doğumu baslatacak doktorum bende aşırı stresliyim 🤪🤪🤪
Billurr5353 Rabbim sagsalım ikinizinde bizlerinde evlatlarını kucagına almayı nasip eylesin inşallah 🤲
nimres Benimde çarşamba. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık 🤩 heyecan, stres, korku,sevinç hepsi bir arada. 2. Doğum olmasına rağmen ☺️
1hamis1bebis Bende herkese hayırlı sağlıklı doğum diliyorum 🙏🙏 bende ne kadar korkuyor olsam da bir o kadar da heyecanliyim 😊 insallah bakalim basarabiliriz 🙏 programda 7 gun kaldi diyor 7 gun sonra mi gelisimini tamamliyor kafam karisti yine erken dogum olmuyor galiba degil mi