Tazeannis Elifkylc madem 13 gün var bugün ve yarin birlikletik olsun birliktelikten sonra ayaklarının altına pey şişeyle ılık su köy uyu sağa yada sol dön yat bununda unutma dene
EsrSvm derindemir Paylaştığın için çok ama çok teşekkür ederim canım.Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah 🤲🏻 Senin adına gerçekten çok sevindim ❤️ Ben de bu ay yeniden ovulasyon testine başladım 2 aydır vitamin kullanıyorum birde bu ay Hayıt hapına başladım.Dediğin çok doğru veren Allah şüphesiz ama biz elimizden geleni yapmalıyız ❤️
derindemir EsrSvm iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.Rabbim tez vakitte sizede hayırlı haberi almayı nasip etsin inşşşş🤲🏻🥰🥰
aslidbd Alyel been🙋♀️ çatlatma iğnesinden sonra yarın 14. gün gidip kan vericem. evde yapmak istemiyorum. çıkmazsa yine gidip kan vericem nasıl olsa😁 bu ay beklentim yok heyecan yapmıycam diyordum ama test günü yaklaştıkça aklımdan çıkmıyor yine çok umutlandım ama biliyorum negatif çünkü hiç belirtim yok sıfır😕
Alyel aslidbd Sen beklentini düşük tüt stres yapma gerçekten stres yapınca olmuyormuş inşallah güzel haber alırsın. ❤️🤲🏻
Tazeannis Elifkylc bu ay geebelik olusmazsa yumurtlama gününde dediğimi mutlaka yap olur mu ve eşinle birlikte kabak çekirdeği ye otur her gün de yesen olur baya etkili
Mube_iz Benim çatlama iğnesinin 15. Günü ama yapmaya korkuyorum😂 bi belirtim de yok ya bakalım hayırlısı yapıp hayal kırıklığı yaşamakta istemiyorum 🥺
Alyel Mube_iz öyle düşünme inşallah vakti geldiğinde gelecektir stres yapma stres çok etkiliyomuş unut sen ınut. Başka şeyler ile igilen odaklanma hayırlısı ile olur❤️🤲🏻
Tazeannis Elifkylc kuzum çok araştırdım erkekgin menisini hareketlendiriyormus kadının ise yumurtlalijlarina iyi gelirmiş gerçekten denedim Allah’ın izniyle oldu bende
MorTutkunu Alyel benimde şuan 2 gün geçti adetimi zor tutuyorum kendimi test yapmamak için ama sürekli aklımda sürekliii🙈
Alyel MorTutkunu aa yapın artık çıkar mutlaka tabi kesin kan tahlili hadi hayırlısı inşallah rabbim gönlünüze göre versinn ❤️
Alyel Esmay hadi hayırlısı. Haber verin bizede. Allah gölnünüze göre versin. Bende yarın olmassam. Test yapacağım
Esmay Alyel amin insAllah mevlam sizinde gonlunuze gore hayrli , saglikli ,sihhatli evlat nasip etsin insAllah .cuma ya da cumartesi yapicam insAllah vardr yazarim buraya da☺️❤
MorTutkunu Alyel âmin InşaAllah kuzum . Adetime 3 gün varken yaptigimda birşey çıkmamıştı belkide geç döllenme oldu bilmiyorum ki tek çizgi görmek istemiyorum bugünde bitti yarın da akşama kadar birşey gelmezse kana gidicem🥰