Iremciksem Merhaba hanımlar ben sanki az önce sol tarafımda bi hareketler hissettim ama 9+6 sizce bebişimi mi hissettim yani bu haftalarda erken miii normal mıııı 😊 ve hani ilk hissettiğinde şuna bak buna bak derler ya gözlerim kapalıydı kimseye bakmadım sanırım bana benzeyecek shhshs 😂
mlkkk Iremciksem ortada bebeğin silüeti yok hareketi nasıl olsun 😊 bağırsak hareketleri veya organlar keseyle birlikte sıkışmaya başlıyor onlardır
ratatosk Iremciksem bağırsak hareketini veya kendi nabzınızı hissetmişsinizdir henüz çok erken. İlk gebeliklerde genelde 20. Haftada net hissediliyor 🤗
Sermec27 Iremciksem bebeğiniz tabiki de değil ilk gebelikte en erken 17 de hissedilir bazı anneler 16 diyor ama en erken 17 de başlar siizn yaşadıgınız nabız atması 🥰
svdmm16 Sermec27 ben şuan 18+2 yim 16+3 de Kek yemiştim 3 kez pıt yaptı işyerindeydim hatta bi anda ağlamaya başladım 2 gün hiçbirşey hissetmedim sonraki gün yine pıt pıt yaptı 1 gün hisettmedim sonra hergün hissediyorum cok tatlı burda böyle yazanları görünce kafamdan uyduruyor gibi hissediyorum 😂 karnım mı ince artık kasları mı gevşek son aylarımı cok merak ediyorum 😅 Ama bebişim olduğuna eminim bu arada işk gebeliğim
Yesil-Tuba Iremciksem ilk haftalarda aynı hissi yaşamıştım. Solda bir seyreme şeklindeydi dedim noluyoo 🙈 şuan 19dayım inan bana aynı durum değil ☺️ Bir kasın seyremesinden daha hafif hissettiğin durum. Yinede mutluluk verici olmuyor değil o haller 😇 yani hissetiğin minik fasulye değil 🥰
Oaxell Bu haftalarda mümkün bile değil en erken 20 haftalık ilk gebeliğinse o bile çok çok zor nasıl hissediceksin ki bağırsak hareketidir o 😂😂😂
idiloska Barsak hareketi olabilir, hareket edince çok net anlıyorsunuz, balık gibi kayıyor, hatta benim dışardan belli olmaya başladı.
Sermec27 svdmm16 valla bilmiyorum canım ben ilk oğlumda 46 kıloyla hamile kaldım 17+4 te hissetmiştim ilk harkekti o da saniyelik pıt pıt olmuştu 1 kaç gün olmamıştı sonra yine minik minik başlamıştı 🥰
ratatosk svdmm16 17. Hafta hissetmek için normal kabul edilecebikecek bir hafta yine ama burda 8 ve 9 haftalarda hissettim diyenler şaşırtmıyor değil 😁