Duru56 Kızlar merhaba 5haftalık hamileyim dün haberim oldu günlerdir çok koşturuyorum koltuk cektim odamın yerini değiştirdim 1yasında oğlum var zaten hiç oturmuyorum bugün karnımda ve belimde ağrı başladı mutfağı toplayamadım sizce bi sıkıntı olur mu
burcuhazal Duru56 dinlenin bol bol kanamanız olmadığı takdirde bir sıkıntı olmaz ama kanamanızda olursa acile gidin tedbir için
Aryamliya Duru56 canim bende ilk ay hamile oldugumu bilmiyordum detayli temizlik yapmistim bisey olmadi ama bu saatten sonra dikkat et kendine
Cansuu1706 Duru56 canim agir is yapma haftan erken dusuk riskin var tabi ki 3 ay dolana kadar agir is yapilmamasi gerek 🥺 bol bol dinlen uzan bacaklarini dik tut
mlkkk Duru56 ben hamile olduğumu bilmiyorken taşındım dolap sildim yerleştirdim uzandım kaldırdım sündüm ilk üç ay yapılmaması gereken herşeyi bilmeden yapmışım çok şükür sıkıntısız bir hamilelik geçiyorum 😊tabi dikkatli olmakta fayda var bünyeden bünyeye farkeder ağır kaldırmak uzanmamak gerekir onun dışında günlük işleri yapmaktan bişey olmaz diye düşünüyorum
Nurgullmom Duru56 Dinlen biraz geçmezse doktora gidersin kanaman felan olmadıysa geçer insallah yorgunluktan ve regl dönemin olduğundan bel karin ağrılarin olabilir
Kubrakorkut Duru56 aynen bende evin icjnde zipladim hopladim koştum çamaşır suyu döktüm lavaboya hem de bol bol ama elhamdülillah bise olmadı bildgim an bıraktım ama sizde dikkat edin bundan sonra Allah’a emanet olsun evlatlarımız❤️🌺