Ozge890 khayalazeyd eşime doktora gitme konusu söyledim bisey olmaz dedi zaten bi kac gün sonra gitcegiz dedi doktora yazdım ona göre tekrar söylerim doktora gitme isini insallah bisey yoktur😔
Sermec27 Ozge890 canım en azından eşin işteyken bir saglık ocagına görün eşin ne kadar rahat bir sey olmaz demek bu kadar mı kolay Allah yardımcın olsun 🤲
Senakezan İyi sabırlı eşmis ben daha şuram ağırdı der demez benden önce yola düşüyor inslalalh bebeğe bişey olmazda gerisinin önemi yok böyle elinle karnını dalgalndir hafif hareketlerle benim doktorum uyandırmak için bu öyle yapıyor du
Ozge890 Senakezan hic umrunda degil abla dun beri ağlıyorum kendisinin gram umrunda degil bisey olmaz diyip geçiştiriyor
Smyrayldrm nslhhsn9221 3 hamılelegım ondn cnm arkadasımjnkıde 14 haftalık o hep hısetıyodu yanj ama. Ben hissetmedim
Yasemin8892 Ozge890 canım sen eşine bakma sen annesin o canı sen taşıyorsun Allah korusun önemli bir durum olsa bunun hesabını nasıl verecek eşin hiç zaman kaybetme bak kaç gün olmuş yani git bi bakıl için rahat eder en azından bebişinin kalp atışlarını duyunca
Ozge890 nslhhsn9221 gidemedim abla esim götürmedi bende pek geldigim yeri bilmiyorum ama onun umrunda degil doktorada yazdım bekle dedi hicbisey oturup dua etmek ağlamaktan başka bisey yapamadım
Ozge890 Yasemin8892 abla imkanim olsa ona demem bile cikar giderim hem cikmama izin vermez hemde geldigim yeri pek bilmiyorum
Yasemin8892 Ozge890 seni anlayabiliyorum canım ben 10 yıllık evliyim hala ona demeden çıkamıyorum bir yere ayrıca oturduğun yerde yabancıysan tanımıyorsan daha da zor oluyordur ❤️Bebiş nasıl hissedebiliyormusun hareketlerini
Sndrsym Ozge890 bazen hareketleri cansız olduğu için hissedilmeyebiliyo ben hissetmediğim zaman yatıp karnımı açıp telefonun flaşını açıp bakıyorum hafif kıpırtılar o zaman belli oluyo bide öyle bakın 🙏
Smyrayldrm Ozge890 ya ınslh Allahım esırgesın ya cok zor bsy ınna ben 5 gun oldu kendime gelemıyrm cok kotu bsy yaa beklemek ıyı degil bı gitsen ıcın rahat edecek
Ozge890 Smyrayldrm esimi ikna edemedim abla gidelim dedim gitmeyiz zaten bi kac gün sonra bisey olmaz dedi icim içimi yiyo