ecemeric Kızlar selam🙋🏼♀️ hastane çantası hazırlayacağım bir kaç gün içinde. Kimler neler koydu ya da eksiklerim var mı merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim ☺️🌸
Cicilibicili ecemeric zamanında kendim için yapmıştım umarım faydalı olur💕 Anne için [x] 1 gecelik sabahlık takım [x] 2 önü düğmeli pijama takımı [x] 1 kalın sabahlık [x] 2 emzirme atleti [x] 1 emzirme sütyeni [x] 2 alt çamaşır [x] 2-3 tane çorap [x] 1 ev patiği [x] 1 ev terliği [x] 1 paket depend [x] 1 el-yüz havlusu [x] 2-3 tane göğüs pedi [x] Göğüs ucu kremi [x] Kişisel bakım (tarak, diş macunu ve fırçası) [x] makyaj malzemeleri [x] lohusa tacı [x] Hastaneden çıkmak için yedek kıyafet Bebek için [x] İsimli hastane çıkışı [x] 2 takım 5’li hastane çıkışı [x] Yedek zıbın, ağız mendili, eldiven, çorap,önlük, şapka [x] 1 yelek [x] 15 tane bebek bezi [x] 1 paket ıslak mendil [x] 2 alt açma örtüsü [x] Pişik kremi [x] 2 müslin örtü [x] 1 kalın battaniye [x] Puset örtüsü [x] Emzirme yastığı Genel ihtiyaç [x] Meryem ana otu [x] Nescafe [x] kuru kayısı [x] kirli poşeti [x] havlu kağıt [x] Kolonya, dezenfektan, maske