Damla0735 Mrb kizlar hamilelikte yapılan testlerde kan uyuşmazlığı testini gordumde aranızda yaptıran varmı nedir ne değildir birde özelde ücreti ne kadardır ve yapılması gereken bı test midir
132025 Damla0735 kan uyuşmazlığı testi neymiş ki ? Erkek pozitif kadın negatif kan grubuna aitse kan uyuşmazlığı oluyo zaten belli bi haftada ve doğumdan sonra iğne yapılıyo
Momy11 Damla0735 bizim kan uyusmazligimiz var 28.haftada iğne olacam sadece ilk gebelik pek sorun teşkil etmiyormus
Gamzecvk52 Damla0735 ben yaptırdım canım hem de 2 kere ilk gebeliğim ama kan uyuşmazlığı var özelde yaptırdım test ücreti alıyorlar başta 56 TL verdim birde iğne için 10 TL gibi bir ücret verdim
Canan123 Öyle bi test olduğunu bilmiyordum. Erkek pozitif kadın negatif kan grubuna sahipse kan uyuşmazlığı vardır. İlk çocukta kan uyuşmazlığı yok denecek kadar azdır diye biliyorum ama yine de gebelikte bi haftaya gelince iğne vuruluyor sanırım.
Damla0735 Momy11 benimde ilk gebeliğim doktor hiç testleri söylememişti ben şimdi görünce sormak istedim
Bitutamkahve Canım senin kanın negatif eşinin kanı pozitifse bu durum tam terside olabilir uyuşmazlık oluyo. Gidipte özele yığın para vermene gerek yok devlet ücretsiz yapıyo. Ben geçen hafta oldumm iğnemi. 28 . Haftada iğne oluyorsun.