Rabiiakaradas Merhaba hanımlar 15+4 olduk ve kalça ağrısı çok fazla oluyor sol tarafta ama iç kısmında hissediyorum yere oturamıyorum yaşayan var mı ?
Ikizdeniz Rabiiakaradas bende 15 +5 haftaligim bende de iki gundur var sol tarafımda aniden kalkinca falan kirik gibi acıyor
Taze-Anne28 Rabiiakaradas o haftalarda bende de olmuştu canım özellikle yürüdüğüm zaman olurdu bazen olmazdı düzensiz bir ağrıydı sonra geçti 😊 yerini daha beterleri aldı 😂
aysegulbey01 Rabiiakaradas 25+5 haftalığız bendede 20 gündür vardı aynı şekilde sol kalçamda yere oturduğum zaman kalkamıyordum yürürken bıçak saplanıyor gibi oluyordu daha yeni yeni geçmeye başladı .
Hulyabytk Rabiiakaradas o haftalarda bende de çok olmuştu magnezyum kalsiyum eksikliği dedi doktor ilaç verdi şimdi 20.haftadayım daha iyi çok şükür. Bu arada sol kalça ağrısı erkeğe işaret eder diyorlardı bizim erkek çıktı cidden 😊
zumraylayolculuk_1 27 haftaligim evet bende hala devam ediyor oturuyorm kalkarken batıyor sanki eğilirken falan ama normal bence