Sinhur Kızlar kullanıp memnun kaldığınız,kalıcı,akmayan Göz kalemi,eyeliner ve Bb krem markası var mı ?
Nefes4949 Sinhur fondöten olarak gratisten Flormar perfect covers 12 saate kadar kalıcı bb kremler lekelenme yapıyor bunl fondöten in altına bir aydınlatıcı baz anında kusur kapatıyor hemde tek sürüşte efsane birşey üç senedir kullanıyorum hıc bozmuyor kalitesi şaşmaz Göz kalemi olarak yine Flormar Ruj sihirli rujlardan kulaniyorm daha uzun süre kalıyor ve asla çıkmıyor birşey yediginde eyeliner ise trendyoldan aldığım kalem eyelnerden çok memnunum özelikle çok kalın çeken veya çekemeyen arkdslara tavsiymdir
Yumurcakk DenizSayer birazmi 😅 este lauder bir fondoteni yaklasık 40 euro 400 500 tl tr fiyatıyla aldım iyi ama değmez
cey_ceyda Bide kaş kalemi yada farı akmayan dağılmayan varsa önerir misiniz? Kaşlarım dökülüyo doğuma kaşsız girmek istemiyorum 😦
Nefes4949 cey_ceyda Kaş kalemi değilde trendyoldan yine onerebilcegim Kaş kirpik serumlarina bir göz at
cey_ceyda Nefes4949 serumlardan denemek istiyorum ama çoğu kişi yorumlarda etki etmediğini söylüyor güvenemiyorum 🙄