Gulsah91 GamzeVefa özel muayenehane kadir hasın iş merkezinde çok güzel bir yer bir çok doktor var ekipmanı da çok kaliteli siz hangi hastaneyi tercih ediyorsanız doktor oraya geliyor ameliyathane kullanım izni alıp
ecevecev21 Eses123 Eses123 merhaba bende orayı düşünüyorum fakat doğum ücreti için çok pahalı fiyat verdiler telefonda. Doğum paketi mi aldınız aldıysanız ne kadara mâl oldu bilgi verir misiniz🥰
badeilemerve GamzeVefa Ben medicanaya gidiyorum prof dr yavuz aydin hocama çok.memnunum eşim de girebiliyor içeri. O diğer doktorlara göre azıcık daha fazla ama opr dr lar da çok iyiymiş duyduğuma göre benim allianz sigortam var diye ona gidiyorum aşırı memnunum
GamzeVefa badeilemerve medicana da çok iyi sanırım bir arkadaşım orada doğum yapmıştı. Muayene ücreti ne kadar acaba
badeilemerve GamzeVefa prof dr 225 opr dr lar 180 olması lazımdı anlaşmalı sigorta varsa 15 tl ödeniyor sadece
Eses123 ecevecev21 Allianz özel sağlık sigortam var doğumu ve muayeneleri karşılıyor. Aksi halde hakikaten çok ucuk fiyatlar. Cünkü hastane sgk ile anlaşmalı değil sadece özel sağlık sigortası geçerli. 9 gün sonra sezaryen doğumum var kısmetse 15.600 normalde fiyat ama çok şükür sigorta poliçem karşılıyor 🙏🏼
Redpepper iremelif aa dogum sirasinda baska aksilikler yasandimi peki ? Doktoru kimdi ben de oraya gidiyorum suan o yuzden ogrenmek istedim. Cocuk doktoru olmamasina sasirdim yenidogan yogun bakim var falan yani bilemedim ya simdi 😕
iremelif Redpepper 35 haftalık doğum yaptı o yüzden yoğun bakıma aldılar bebeği 1 hafta kaldı. Doktoru kim bilmiyorum ama haftasonu eğer çocuk doktoru olsaydı erken çıkabilirdi bebek çocuk doktoru yok diye boşu boşuna 2 gün daha yatmış
ecevecev21 Eses123 Eses123 sağlıkla kucağınıza alın inşallah💗🌸 son bi sorum olacak yazdığınız fiyat sizin ödeyeceğiniz fiyat mı yoksa daha mı uyguna gelecek size ? Ona göre bende gidip özel sağlık sigortası yaptırıcam😊
GamzeVefa Eses123 benim abim allianz sigorta genel müdürlükte çalışıyor sağlık sigortanız Temel sağlık sigortası mı acaba? O bana doğumu karşılamıyor demişti
karayakaydan GamzeVefa ozel muayanesi var.. Google’dan bakabilirsiniz yerine.. Artukbey kahve acilmisti onun biraz ilerisinde solda kaliyor calislar caddesindd
Eses123 ecevecev21 çok teşekkür ederim, hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah bebişlerimizi 🙏🏼🌸 Özel sigortam normal doğum olsada, sezaryen olsada bu tutarın %100 ünü karşılıyor. Ben hiç bir ücret ödemeyeceğim 😇
Srh-moms Ben de medicana da Bekir Savaş Aksoy’a gidiyorum. Ablamda bebegini aynı doktorla doğurmuştu. Çok rahatlatan oldukça deneyimli bir doktor. Tavsiye ederim 👌😊