Akmankara Demetslt evet benimde hemen hemen o haftalarda basladi suan 33+3haftalik hamileyim ara ara devam ediyo😊
shryldrm Demetslt evet normal süt üretimine hazırlanıyor :) gelir ama sen sıkma göğüslerini kendi akarsa aksın
kuselcin Demetslt kesinlikle sıkmayın dedi doktor bana elleme yani sıkarsan erken doğum olurmuş gelmesi normalmiş bendede oluyo gün içinde sütyen takıp ertesi gün sütyensiz olunca daha çok oluyo hatta
Demetslt shryldrm ay sıkmadım sabah bi ıslaklık hissetmiştim ama umursamamıştım demin çatlaklarına bakıyım derken farkettim ❤
E-v-A101 Demetslt tatlım sakın sıkma o sıvıyı altın değerinde o sıvı hem altın ne pırlanta pırlanta 🤗😁 bebeğin. İçin çoook ama çok önemli bebeğim doğar doğmaz. Sütüm gelmedi hemen. Ama göğsümü sıkıp o sıvıyı içirdim bebeğime şifa oldu 🥰
Nurkiz Melis1234 ben de 28deym hatta yazan cok oldugu için sıkıp denedim yine gelmedi.sütüm olmayacak demek mi bu ?
Melis1234 Nurkiz İns öyle olmaz ya sürekli duyuyorum okuyorum da sıvı gelicek diye ama bende aynı durumdayim