Kahramankentli Kızlar az önce içimden bişeler akıyor gibi hissettim sonra iç çamaşırımda bi ıslaklık çok azdı sancım yok ama vajinada baskı var biraz sizce gelen suyum mu 37+4 ün bu arada
Mondly Kahramankentli bi ped koy bir saat bekle eğer suysa durmadan akar zaten ama su değilse bebeğin hareketinden dolayı akıntı olabilir
diyhomelif Kahramankentli su gelmesi çok farklı canım onu anlıyorsun çünkü birden tık diye işemiş gibi oluyorsun ve yarım saate yakın sürüyor en azından bende öyle olmuştu
Prensesim3 Canım su olsa birden boşalır diye düşünüyorum ama sızıntı falansa takip et aynı şekilde çamaşırın ıslanmaya devam ediyorsa öyle olabilir
Kahramankentli Mondly Prensesim3 bebek hareketlerini vajinamda hissediyorum makatıma da baskı yapıyor
Mondly Kahramankentli tamam canım bebeğin kanaldadır o baskı oluyor illaki ama su gelmesi başka bir durum az az da gelse durmaz sürekli akar sancın var mı baskı değil sancı belin kasıkların ağrıyor mu bir de ne olur ne olmaz doktora git bence herkes bir değil sonuçta
Kahramankentli Mondly yok canım sancı falan yok ağrı da yok baskı sadece teşekkür ederim bi doktora gideyim en iyisi
Mondly Kahramankentli baskı hepimizde var ayy çocuk çıkacak gibi geliyor insana 😂 ama su öyle az az gelmiyor gelse bile durmuyor sürekli akıyor bende çok sorun yaşıyorum benim iç çamaşırım hep ıslak doktor akıntı diyor ped koy bir saat dur eğer ıslak değilse korkma diyor