7capo7 Herkese merhaba. Önerdiğiniz markalar neler? 1-Bebek Şampuanı 2-Pişik Kremi 3-Bebek bakım seti(tırnak makası,tarak vs) 4-Emzirme südyeni-Hamile-Lohusa Kilodu 5-Pijama Takımı (Mayıs sonu-Haziran Başı doğum) 6-Hastanede giyilecek terlik. Şimdiden teşekkür ederim hanımlar☺️🌸
Ozlem23 7capo7 şampuan için ben baby me ninkileri düşünmüştüm pişik kremi ve losyon için ecowell emzirme sütyenlerini ve pijama gecelikleri lcw dan aldım terlik için plastik birşey Alicam duşa falan girmem gerekirse diye
Cicilibicili 7capo7 bebek şampuanı, vücut losyonu ve pişik önleyici mustela, pişik kremi sudocrem, bebek bakım seti chicco set,emzirme sütyeni atleti suwen, pijama takımı penti, suwen,oysho
Annecik_ 7capo7 kullandıklarımı ve bu bebeğime kullanacaklarımı yazayım sana 1- şampuan Mustela 2- pişik kremi Mustela 3- bebek bakım seti chicco 4-5 sütyen çamaşır pijama hepsi Lcw ve penti 6- terlik de bir çeyiz mağazasından aldım ama bu sefer crocs tercih edeceğim ☺️
didem1234 7capo7 1- Mustela şampuan set 2- Mustela pişik kremi, çok ihtiyaç olursa acil durumlar için Sudokrem (İçeriği doğal olmadığından sadece acil durumlarda canı yanmasın diye) 3- Chicco tırnak makası ve tarak seti 4- Dagi emzirme sütyeni 5- Pijama takımı Penti ve Trendyol Milla 6- Süslü tüylü terlik almayı düşünmüyorum, Birkenstock giyerim muhtemelen rahat rahat
Ozlem23 7capo7 uygulamasını indirmiştim ordan aldım gayet hızlı ve güzel geldi kumaşlarida güzel tavsiye ederim
mrhbslm Şampuan mustela/pişik kremi mustela/bebek bakım seti chicco/emzirme sütyeni ebebek/lohusa kilodu suwen/ pijama takımı suwen-h&m/terlik plastik aldım banyo için ekstra ev terliği tarzı birsey koydum
crescent_ 7capo7 1-Bebek Şampuanı: Minoris Yenidoğan 2-Pişik Kremi : Minoris 3-Bebek bakım seti(tırnak makası,tarak vs): Bebedor 4-Emzirme atleti: Penti 5-Pijama Takımı: Lohusa Sepeti’nden gecelik ve pijama takımı 6-Hastanede giyilecek terlik. : Normal plastik bir terlik :) bunlar ilk doğumda kullanıp memnun kaldıklarım ve halihazırda tekrar kullanıcam inşallah 👍🏼
Gulsah91 7capo7 mustelanın bakım ürünleri alternatif olarak sebamed güzel ilk bebeğimde kullandım aşırı pişikler için sudocrem kalın havlu terlik Lyn mama gecelik suwen pijama e bebekten saç fırçası tırnak makası