Beren123
Doktor 20+6 da bana da suyun fazla şekeri kes dedi. Ertesi gün başka doktor suyun yeterli dedi.
Ben de tedirgin olmuştum, yanımda kardeşim falan vardı hamurişi tatlı her gün yapıp yemeye başlamıştık, ondan olduğunu düşündüm. Henüz şeker yüklemesi yaptırmadım.
Sonra hemşire arkadaşımla konuştum. Ona da aynı şeyi söylemişlerdi, hatta onun şeker yüklemesi iyi çıktığı için doktoru çocukta rahatsızlık olabilir demişti. Özelde başka profa gitti, yine başka bir özele başka bir doktora gitti aynı konuyla ilgili. Su fazlalığı ile ilgili tıpta kesin bir neden yok, boşuna korkma, ne hastalık ne şeker bu konuda kesin hiçbir çalışma yok dediler. Hatta o doktorlara göre tek risk, iri bebek olursa sezeryan yaptırmak. Ben de bunları duyunca rahatladım. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, şimdilik memleketteyim çok mümkün değil ama eve dönünce gerekirse diyetisyene gidip şeker kontrolü yapacağım. Sizin şeker de çıkmadıysa canınızı sıkmayın. Ben de buraya yazmıştım, sağolsun arkadaşlar çok yardımcı oldu, kimsede sorun çıkmamış. İnternete bakıp o hastalıkları görmemek lazım. Hiçbiri kesin çalışma değilmiş.