Bende sonunda buraya çok şükür doğum hikayemi yazabiliyorum 🙏🧿 04/03 sabah planlı spinal sezeryan ile bebeğimi sağ salim kucağıma alabildim ☺️
öncelikle gerçekten korkulacak hiçbirşey yok hiçbir şekilde acı hissetmiyorsunuz anestezi uzmanı size nasıl bir pozisyon almanız gerektiğini anlatıyor buna uyarsanız kan aldırmaktan farksız bir işlemle iğneniz yapılıyor ve anında bir sıcaklık hissi oluşuyor karıncalanma ile birlikte devam ediyor sondanız takılıyor yine hiçbirşey hissetmiyorsunuz ardından drum geldi örtü çekildi önüme ben tabi ister istemez heycanlandım hemşire bana omuzlarıma dokunarak böyke hissedeceğimi dokunuşları ama asla acı hissetmiyeceğimi anlattı aradan 5 dk geçmedi kaburgalarımda bir baskı hissettim sonrasında kızımın sesini duydum o an zaten herşeyi unutunup sadece onu görmek istiyorsunuz dr um gösterdi ve çocuk dr una verdiler heycanla yanıma getirmelerini beklerken tabi ben hüngür hüngür ağlamaya başladım anne olmuştum çümli ve çok güzel bir duyguydu bu ☺️ Kızımı yanıma getirdiler yanağını yanağıma dayadılar sımdıcak mis gibi kokuyordu o anı tarif edemem yaşamanız lazım ☺️Sonrasında 15-20 dk sürdü dikişlerim toplamda 33 dk sürdü yanımdaki monitörde gördüm çünki ☺️Şuan dikiş yerimde iz bile yok.hastanade 1 gun kaldım ertesi gun taburcu oldum şimdi kızımla yeni hauatımıza adepte olmaya çalışıyoruz
umarım faydalı olmuştur merak ettiğiniz birşeyler olursa cevaplamak isterim umarım sizlerde benim kadar rahat doğum yaşar ve evlatlarınızın mis kokusunu içinize çekersiniz 🙏🧿☺️🤗