Papatya13371 Ikiz gebeyim 34.haftam bugün doktor plesantada kireclenme olduğunu söyledi. Yeterince kilo alamamislar haftasina göre. Böyle bir durum yasayan var mi neler yaptınız
Nesli-12 Papatya13371 ben daha erken yaşıyorum 32. Haftada söyledi doktor ona yapabilcek bişey yok malesef şuan ne kadar iyi beslenirsek aldıkları kilo kar 😔
Tugcekkkkk Papatya13371 ilk gebeliğiniz mi? Benim ikinci gebelik ikiz. İlki sezaryendi çok merak ediyorum ne zaman gelecekler diye 😂
Papatya13371 Nesli-12 35. Hafta doğuma alicak sanırım beni bir hafta sonra. Suların da da azalma olmuş
Nesli-12 Papatya13371 ne kadar kiloları peki suyunda azalma olduysa evet beklemez doktor ama sadece yaşlanmada kilo alımı durana kadar bekliyo
Sevdalianne Papatya13371 kilolari cok iyi ama maşallah. Endiselenmeyin kuvezde kalma nedenleri sadece kilo olsun yeterki baska saglik sorunlari olmasin. Bi arkadasim 35 de dogum yapti kuveze girmemisler simdi 5 yaşındalar dogum kilolarini bilmiyorum doktorunuz ciger geliştirici igne yapti mi
Papatya13371 Sevdalianne bugün ciğer geliştirici iğne yaptılar iki tane yarinda olucam.. 34 haftalik ama ultrason da 32 haftalık gözüktüğü söyledi doktorum gelişimlerini ister istemez yine çok üzüldüm
Sevdalianne Papatya13371 insallah hersey yolunda devam eder 36 dan sonra gelir bebisleriniz Allah kolaylik versin ve dogumhaneden bebeklerinizle çıkıp odaniza gitmenizi nasip etsin