Canım ben de daha 5 gün önce çektirdim yirmilik dişimi. 28. Haftamdaydım ve yaklaşık 1 aydır diş ağrısı çekiyordum. İnan evde denemediğim bir şey kalmamıştı geçsin diye. En son sabaha kadar uyumadım baktım sabah da geçmek bilmiyor dedim artık vakti geldi. Kanıma kramplar giriyordu çünkü ağrıdan ki Emin’im bebek de çok etkileniyor. Ben de gittim çektirdim. Benim 3 tanesi de çürük yirmiliklerimin. En çok ağrı yapanı çekti şimdilik. Diğeri de sıkıntı yaparsa tekrar gideceğim. Çektirirken hiç zorlanmadım kendimi kasmadım, zaten o anesteziyi vurulduğu an öyle rahatladım ki… keşke daha öncesinde çektirseymişim dedim. Sonrasında hiç ağrım olmadı. Demem o ki anesteziden korkacağın bir şey yok. Emin ol ağrıyı çekerken daha çok sıkıntı veriyorsun bebeğe. Ben 3. Trimestere girdim bi de. Sen çok geciktirmeden hallet derim. Yirmilik ağrısı kadar tüm ağıza vuran berbat bi diş yok😞 Rabbim kolaylık versin. Ama ben de senin gibi direttim bi şey olur diye bekledim hep. Ama cidden dayanılacak bi şey değil…