aannepandaa Btltlg yakalasada geç döllenme olarak kabul edilen tarıhle devam ediyorlar. Benim 1 hafta geriye çekilmişti şimdi 10 gün ileride bebeğin gelişimi ama tarih değişmedi
Beyza52 Btltlg hayır yeni belirlenen tarihe göre devam eder benimki bi hafta geç döllenme doktorun belirlediği tarihle tam uyumlu 35. Haftamdayım
Emineuyar aannepandaa benım de oyle kac haftalıksın peki canım 38 haftalıgım adete gore dr goreb37 ultrasana gore 39 ama dr lar ıkılı taramaya gore degerlendırıyor kendı hesapladı adet tarıhımı bunu dıceksın hep dedı
aannepandaa Btltlg şöyle anlatayım.benm adet tarihim 4 temmuzdu ama geç döllenme olunca 10 temmuza çekildi. Şuan kbul edilen tarih 10 temmuz ve tğm hesaplamalar ona göre ypılıyor. Bebeğim son 2 kontroldur 10 gün önde gidiyor. Ben sordum htta geriye çekilen hftayı tmamlamış mı oldu diye. Hayır dedi doktorum onunla alakası yok dedi. Bu tarihe göre 17-18 nisn doğum. Ama bebeğin gelişimine göre 7 nisan frlan. Gerçi doktorum dedi ki 36.haftyı geçsin sonra ne zaman isterse doğabilir. Kritik sınırı geçmiş olacak dedi. Normal doğum inşAllah.
Sevvalkrbg Benimde normalde adet tarihim 10 Aralık ama doktor bugün kontrolde 17 aralığa çekti 1 hafta geriden geldiği için 🤗
Btltlg aannepandaa hımm tamam aynen benim durum gibi olmuş, benimki de adet tarihimle uyumlu oldu kilosu, 36. Haftadayım ama adetime göre 38 çıkıyor. Doğum için merak ediyorum, ben de doktora soracağım çarşamba randevum var.
Emineuyar Btltlg o tarıhı unut dedı dr bna kendı hesapladıgın tarıhten gıdıyoruz sıze ne dıcek bakalım merak ettim
aannepandaa Emineuyar şuam 34+4 haftalık olduk doktorun belirlediği tarihe göre. Ben düzenlenen tarih harici hiç söylemedim. Banada artık bunu kbul edeceğiz dedi. 36.haftayı geçtikten sonra riskli hftayı atlatmış oluyormuşuz zaten. O zaman bbek ne zaman isterse gelir durdurmayız dedi. Yani bir haftadan sonra tarihlerin önemi kalmıyor normal doğumsa.