Nesli1616 Herkese merhaba🌹ovulasyon testı yapıyorum yumurtlama gününden sonra beyaz akıntım fazlaca olmaya başladı yani dışardayken ıslaklık hissedip acaba kanamammı oldu acaba diye düsünürken beyaz akıntıymış varmı böyle bir durum yaşayan
Dilekcnkn Nesli1616 bende bir ara öyle oldu benimde aklıma geldi ama değişiyordu bazen beyaz bazen sarımsı değişiyor bence
Nurgull__ Nesli1616 bende ilk bilmiyodum ama benden de öyle sürekli akıntı oluyodu ve adet olucakmışım gibide ağrılarım oluyodu sonra gecikince test yaptım pozitif çıkmıştı İnşallah seninde öyledir canım 🌸
zeynepela23 Nesli1616 Nesli1616 merhaba benimde son adet tarihim 17 şubattı gün aşırı birliktelik yaşadık ve üç günden beri bel ve sırt ağrım arada kasık ağrım ve bugünde baslayan yoğun beyaz akıntım var adetime daha 8 gün var ama bilmiyorum sonuç ne olur
Nesli1616 Dilekcnkn bayadır ovulasyon testi yapıyorum 3 ay önce düsük yaptım ilk defa böyle bişey yaşadım hep olurdu akıntım ama bu kadar olmazdı
Dilekcnkn Nesli1616 yani genelde beyaz akıntı geliyor hamilelikte ama ben şu an 8 haftalığım dediğim gibi bazen beyaz bazen sarı ve fazlaaa
Busracobann Nesli1616 yumurtlama döneminde akıntı olur yunurtalar olgunlaştığı için hamileyken de oluyor inşallah hamilelikten dir
Gulsah123 Süt beyazi gibi akintim olmustu üstüne adet olacakmisism gibi sancilarimda oluyordu günpm gectikten Sonra test yaptim pozitif cikti yani sizinkide öyle olabilir ama tabi her insanda farkli oluyor insallah hayirli haberler alirsiniz 😊
zeynepela23 Acaba Perşembe günü betadan öğrenebilirmiyim eşimle yıldönümümüz ve varsa sürpriz yapmak istiyorum 3 hafta 1 günlük olmus oluyor
Mom084 Nesli1616 evet benim çoğaldı dogru hatta sizin gibi adet bekliyordum pet alöıcaktım dışarıdan Allah tez zamanda hayırlı haberler versin inşallah nerde varsa herkese