Socialmoms Deryabuglem pika sendromu olmuş sizde. Demir eksikliğine bağlı çıkıyor. Demiriniz çok düşükse ondan kaynaklı oluyor :)
Socialmoms Deryabuglem yeterli miktarın üzerine çıkmamıştır daha demiriniz :) bende yıllarda demir eksikliği anemesi vardı benimde canım deli gibi sabun yemek isterdi çok şükür en son damaryolundan fullediler anca öyle kurtuldum😂😂😅
iLkMom Eşimin yengesi de hamileliği boyunca buz asermis sürekli de yemiş sonuç bebek doğduktan sonra tırnaklarına kadar atmış ayak tırnakları da dahil
iLkMom zeytinkiz bı kaç hafta hastanede kalmış bebek o sıralarda bebeğe çorap dahi giydirmiyolarmis çünkü tırnakları hep corapta kalıyormuş duyduğum kadarıyla bu şekilde doktor da kızmış hatta buz aserdin tmam ama çok abartmissin demiş
Hilal2205 Bende çok aşeriyorum dişimden perişan olmasam hergün 4, 5 tane yicem ama apse var dişlerim sızlıyor yiyince 😭😭
Anneyimm2 Deryabuglem bebege zararı bilmiyorm ama ben 1 hafdadır cekıyorum bogaz agrısı oksurek var ye bence ama cok az ye nefsini korlucek kadr ben cok yedim 1 haftadır kotuyum
YuvarlanamayanPandaa Deryabuglem valla hamilelikle alakası yok kendimi bildim bileli aşırı derecede buz yeme sorunum var yemeden rahat edemiyorum