Beyzaklc Hanimlar fakulte de ozel muane ye gidecegim bilgisi olanlar Fiyat bilgisi doktor bilgisi vere bilirmisiniz nasil randevu feln alıyoruz
Beyzaklc minikprensimmm123 tahlil ler fln hastanede feln oluyor cnm herhalde ücretsiz dogum fiyati ni biliyormusunz
minikprensimmm123 Beyzaklc Canım perşembe cuma günü gün boyu hastane de bu dediğim doktor bide salı günü öğleden sonra hastanede pazartesi çarşamba günü yok saati farketmiyor ben bazen sabah gidiyorum bazen öğlen gidiyorum
Beyzaklc minikprensimmm123 cnm birde sunu soractim detayli ultarson isteyince feln ek ucret oduyormuyz acaba bn tekden de takipliyim de bu dediğiniz doktora gececem cunku memnun degilim doktorumdan simdi 4 lu teste girdim ve fakulteye datyli ultrasona sevk vereck de sevli gidince fakulte te 288 tl ymis galiba detaylı ultrason fiyatı
minikprensimmm123 İstediği kan tahlili de gebelikte yapılan ilk haftalarda gebelik çekabı gibi dedi bütün değerlerime felan baktı idrar istedi yani benim iki kaybım var ikisinde özele gittim hiç böyle ilgilenmediler bu doktor baya Bi ilgili bakıyor anlatıyor
minikprensimmm123 Beyzaklc Canım onu bilmiyorum çünkü daha o haftaya gelmedim 8 haftalık gebeyim onu Bi gidince sor istersen ama özel kadar çok isteyeceklerini zannetmem zaten bilen arkadaşlarımız da olur onlar da yazar büyük ihtimalle
minikprensimmm123 Beyzaklc Bide canım hani laf olsun diye demiyorum evet özel insana daha iyi geliyor ama başta da dediğim gibi özele gittim hiç faydasını görmedim ikinci gebelikte gelişimi durmasın de coraspin verdi tek yine aynı oldu ben bu doktora anlattım hayır ben hem iğne hem aspirin başlayacam dedi çok şükür şimdilik iyi gidiyor 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman da inşallah iyi haberler alırım
Beyzaklc minikprensimmm123 cnm rabbim yuzune baksin kucagini bos koymasin saglikli hayırlı evlatlar alirsin kucağına
minikprensimmm123 Beyzaklc Almıyorlar canım bayan olurlarsa alıyorlar ama videosunu felan çektiriyor ben kalp atışını dinlettiğinde video çeksem olur mu dedim hemen çektirdi