aaysecoo Merhaba hanımlar erken gebelik testi adetten kaç gün önceye kadar sonuç verir? Mesela regl tarihim cumartesi, bugün test yaptım negatif, sizce negatif miyim😞
[silindi] aaysecoo eğer geç döllenme olduysa çıkmayabilir ben adet olacağım ilk gün yapmıştım erken gebelik testi çıkmamıştı, 5 gün sonra öğrendim
Dilekcnkn aaysecoo ben hamileydim ve erken gebelik testi yapmama rağmen çıkmadı adet döngümün 26’sında kan verdim 29′unda gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı en iyisi kan derim gebelik testleri insanın psikolojisini bozuyor resmn
Daniay aaysecoo Bende adetime 4-5 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı adetim 1 gün gecikmişti yaptım ve pozitifdi bence bekleyin erken gebelik testlerin negatif çıkma olasılığı çok yüksek anladığım kadarıyla
aaysecoo Daha önce nerdeyse tüm belirtiler vardı negatiftim yine negatifse diye kan vermeye çekiniyorum 😞😞. [silindi] Dilekcnkn
[silindi] aaysecoo ben belirtilerin o kadar erken olduğuna inanmıyorum ben hamile olduğumu öğrendikten 1 hafta sonra falan başladı belirtiler o yüzden ona hiç takılmayın bence :) ama diğer arkadaşın dediği gibi kan testi yaptırmak çok daha garanti kafanız rahat olur hem
Daniay aaysecoo Umudunuzu kaybetmeyin Allah gönlünüze göre versin inşallah ❣️ Adetinizin gecikmesini bekleyin