Annesionu-yer Kızlar bazı hastaneler gecelik istiyor diyorlar doğru mu? Pijama mı gecelik mi götürdünüz/ götüreceksiniz? Ben de ona göre almak istiyorum 🙄🌸🧐🧐🧐🧐🤓🤓🤓🤓
Sinen Annesionu-yer bebegi rahat emzirebilcegin dugmeli boydan boya dugmelileri tercih etmelisin bence
Wonderwoman Annesionu-yer hastane karışamaz ki ben ne giyeceğim veya öyle bir istekte bulunmaz onlar size ameliyat önlüğü giydirir doğumdan sonra istediğiniz gibi giyinirsinjz . Bu arada ben lohusa elbisesi aldım hani WC de falan rahat topliyim die kendimi . Evden de bir takım normal.gecelik goturcem
mrsbiyolog Hastanede en rahat gecelik olduğunu yazmışlardı forumda. Wc gittiğinde daha rahat oluyormuş pijama hep yerlere sürünüyormuş falan. O yüzden hep gecelik aldım hastane için evde de giyerim diye pijamalar aldım önden düğmeli
Minikasya mrsbiyolog Tam olarak benim yorumum onu söyleyen kişilerden biri benim. Özellikle yerde sürünmesi😁
Annesionu-yer Bir de şöyle bir durum var gecelik boydan mı kısa olanlardan mı aldınız? Ben tesettürüyüm de sizce problem yaşar mıyım?
mrsbiyolog Minikasya ☺️☺️ Doğru ama düşününcede güzel yönlendirmeniz içinde çok teşekkür ederim☺️☺️ 3 tane gecelik aldım birde koyu renk alın yazmışlardı ikisini özellikle koyu aldım bordo ve lacivert☺️☺️☺️
Sinem_469 İlk dogumumda diz altı gecelik giydim önden düğmeli rahatta ettim açıkçası gece WC ye falan giderken zorlanmadım emzirme için onden dugmeli rahat oluyor
mrsbiyolog Annesionu-yer normal doğum sonrasıda sezeryan sonrasıda kanamadan kaynaklı beyazlarda leke hoop gözüküyormuş burada bi arkadaş yazdı o halde kalkıp sabunla çitiledim geceliği diye o yüzden koyu renk aldım. Beyaz rengi tam doğuma yakın alacağım kısmetse çünkü şu anda kontrole gittiğim hastane fotoğrafçıya izin vermiyor eğer o zamanda vermezse almayacağım.
Beyzan Annesionu-yer ben ilk doğumda set almıştım gecelik pijama üstüne sabahlık bana Sezaryen sonrası gecelik yetti şimdi ikinci gebeligim yine gecelik alırım yanıma ama tercih meselesi eğer rahat edemem dersen pijama alırsın yanına bana hastanede kimse gecelik giy demedi arkadaşlarım pijama giydi mesela onlar da. Rahat etti
Linam1 2 hafta sonra Allahın izniyle kızımı kucağıma alcam hastane için 2 takım pijama aldım ama bilemiyorum çevremdekiler pijama takımı önerdi doğumdan sonra giyebileyim diye
Serifeisitmir Annesionu-yer canim normal dogumu bilmiyorum ama sezeryan oldum gecelik kesinlikle cok rahat