Zahidegurcanblog Merhaba arkadaşlar konumuz başlıktan da anlayacağınız üzere mide yanması 🙂 hamileliğimin 32. Haftasına bugün itibari ile girmiş bulunuyorum. Ne yaptıysam mide yanmam geçmedi hemen kesen denenmiş onaylanmış 😂 önerebileceğiniz birşey var mıııı? 🥰
Minikasya Zahidegurcanblog Lansor için artık müsait haftalardasınız. Doktorunuz yazar isteyin siz. Ben 4 günde bir içiyorum o bile muhteşem idare ediyor. Havuç suyu falan hafif ağrılar için. Hikaye yani
Miskokulum35 2 gün önce sabahın altısına kadar uyuyamadım. 1 tane salatalık yedim valla hemen kesildi deneyebilirsin. 😊
Zahidegurcanblog Minikasya doktoruma sorayım ben bu hapı, bakalım yazacak mı 😐 teşekkür ederim cevap verdiğin için 🧡
Btnc1903 Gebeliğimin başından bu zamana mide yanmasının üstünden gelemedim. Doktorum rennie duo yazdı ama pek iş gördüğü söylenemez bende çubuk kraker ve sarı leblebi ile çözüm buldum dene istersen canım
Zahidegurcanblog Btnc1903 kontrol günümde doktoruma danışacağım bu konuyu 😐 bakalım ne kullanmamı önerecek 🙂 önerin için teşekkür ederiiim🧡